“Великобритания трябва да обясни идеите си относно Brexit, за да

...
“Великобритания трябва да обясни идеите си относно Brexit, за да
Коментари Харесай

Говорител на ЕК: Великобритания трябва да обясни идеите си за Брекзит

“Великобритания би трябвало да изясни концепциите си по отношение на Brexit, с цел да напредват договарянията по този развой ”. Tова съобщи представител на Европейска комисия, представен от БГНЕС.

Конкретни договаряния сред представители на страната и Евросъюза във връзка с излизането на Англия от него не се водят към този момент няколко месеца. През лятото Англия смени своя министър-председател. Борис Джонсън смени на поста Тереза Мей, която подаде оставка, откакто не съумя да се оправи с проблемите на Brexit и да сплоти консерваторите. „ За да напреднат договарянията, държавното управление на Англия би трябвало да изясни концепциите си и своето виждане по какъв начин ще се развива този развой ”, акцентира представителят на комисията.

Европейската комисия нееднократно декларира, че постигнатото съглашение по изискванията за овакантяване не предстои на преразглеждане и няма да се водят договаряния за смяна в изискванията. За да влезе в действие, съглашението би трябвало да бъде утвърдено от Англия. Но английският парламент няколко пъти отхвърли този контракт, включително и във връзка с въпроса с ирландската граница.

Европейска комисия заявява готовността си да изслуша съответни оферти от Англия по Brexit, стига те се вместват в общите условия на постигнатото предходната година съглашение за „ бракоразвод ”. Заради отхвърли на английския парламент да утвърди съглашението за него, Европейски Съюз даде пролонгация за датата на овакантяване на Евросъюза и вместо на 29 март, ще стане факт на 31 октомври. Без утвърдени условия на процеса по овакантяване на съюза двете страни по контракта рискуват неприятни последствия, в това число от стопански темперамент. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР