Великобритания се готви да изпрати кралицата си и посреща краля

...
Великобритания се готви да изпрати кралицата си и посреща краля
Коментари Харесай

Какво е предизвикателството пред крал Чарлз Трети

Великобритания се готви да изпрати кралицата си и посреща краля си - Чарлз Трети. Ще успее ли той да завоюва същата тази любов, на която десетилетия се радваше Елизабет?

Елизабет Втора безспорно ще остане в историята и ще бъде почитана за няколко неща - поредност, убеденост, успокоение и умеене да сплотява и сплотява. Последното се допуска, че ще бъде един от възможните проблеми за нейния правоприемник, тъй като има настроения в Шотландия за обособяване, както и в Северна Ирландия. Обединената фигура на кралицата е доста значима за нацията. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия кореспондентът на Националното радио Веселин Паунов.

Дали Чарлз Трети ще успее да оправдае упованията, занапред ще забележим. Но обединяването на нацията е един от най-сериозните проблеми.

Кралицата успяваше да притегли даже и хора, които по принцип не харесват монархията, само че харесваха нейната персона и харизма и по тази причина подкрепяха монархията.

Интересен момента ще е и Общността на нациите - предизвикателство за Чарлс е дали ще успее да притегли на своя страна всички тези страни, споделя Паунов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР