Великобритания публикува днес актуализирани насоки на санкциите си срещу Русия,

...
Великобритания публикува днес актуализирани насоки на санкциите си срещу Русия,
Коментари Харесай

Великобритания включи в санкциите срещу Русия и трансакциите със злато

Великобритания разгласява през днешния ден обновени насоки на глобите си против Русия, с цел да обясни, че английски институции не могат да оказват помощ на Москва да разпродава запасите си от злато в опит да избегне наказателните ограничения, целящи да блокират достъпа й до интернационалните финансови пазари, съобщи Ройтерс.

Англия изрече опасения, че Русия може да употребява преводи със злато, с цел да заобиколи наложените в съгласуваност със съдружниците наказания след нашествието на Москва в Украйна.

На английските институции бе неразрешено да реализират преводи с Руската централна банка, финансовото министерство или Националния фонд за благосъстояние след известие, оповестено на 28 февруари.

Онлайн насоките на държавното управление за това по какъв начин да се извършва тази възбрана бяха обновени през днешния ден със следното резюме: Насоките са обновени, с цел да се обясни, че възбраната за даване на финансови услуги за задачите на задгранични обменни запаси и ръководство на активи се отнасят и за преводите със злато.

Забранено е да се дават финансови услуги за реализиране на преводи с Руската централна банка, включващи запасите й от злато, се показва в документа с насоките.

Премиерът на Англия Борис Джонсън съобщи през вчерашния ден, че има доказателства за това, че Русия се пробва да заобиколи глобите, употребявайки златото и регулациите ще бъдат затегнати.

Русия може да се опита да монетизира златните си запаси и да получи достъп до задгранична валута, разпродавайки активите в злато на международния пазар.

Финансовото министерство на Съединени американски щати също разгласява през вчерашния ден насоки на уеб страницата си, предупреждавайки, че преводи със злато, включващи Русия, могат да бъдат глобени от американските управляващи.
ТЕМА преди 46 минути 344 преди 1 час 448 преди 2 часа 283
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР