Великобритания обмисля варианта да бойкотира Световното първенство по футбол, което

...
Великобритания обмисля варианта да бойкотира Световното първенство по футбол, което
Коментари Харесай

Великобритания обмисля да бойкотира Световното по футбол в Русия

Великобритания обмисля разновидността да бойкотира Световното състезание по футбол, което тази година се организира в Русия. Това ще се случи, в случай че бъде потвърдено, че зад отравянето на някогашния полковник от ГРУ Сергей Скрипал и щерка му Юлия стои Москва. Според източници на вестник „ Таймс “, английските публични лица водят договаряния с американските и европейските си съдружници в търсене на съгласуван отговор, който да включва дипломатически, стопански и военни ограничения против Русия, ако бъде потвърдено присъединяване на Руската федерация в убийството на двойния сътрудник и щерка му, показва БГНЕС.
Русия е подготвена да оказва помощ на Лондон по случая със Скрипал
"Бойкотът на Световната купа несъмнено е една от опциите ", издава източникът на вестника от министерството на защитата.
"Таймс " отбелязва още, че под протест на Световното състезание по футбол в Русия се схваща игнорирането на високопоставени политици и длъжностни лица, или даже отвод на Англия от шампионата.
Другите страни, които вземат участие в последния стадий на шампионата - Полша, Австралия и Япония – може също да се причислят към сходна самодейност, написа вестникът.
"Обсъжда се необятен набор от благоприятни условия ", заключва медията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР