Велико Търново. Възрастните хора са наши житейски учители – с

...
Велико Търново. Възрастните хора са наши житейски учители – с
Коментари Харесай

Даниел Панов, кмет на Велико Търново: Възрастните хора са наши житейски учители – с мъдростта, която носят и опита, който имат

Велико Търново. Възрастните хора са наши житейски учители – с мъдростта, която носят и опита, който имат. Това се показва от приветствен адрес на кмета на Велико Търново Даниел Панов по пововд Международния ден на възрастните хора, оповестиха от пресцентъра на Общината .

„ Нека е цветущ празникът на всички Вас, които през днешния ден отбелязвате Международния ден на възрастните хора – 1 октомври! Вие сте наши житейски учители – с скъпите препоръки, с мъдростта, която носите и опита, който имате. Вие ни показвате какъв брой значимо е през целия си живот човек да е почтен, виновен и както стана съвременно да се споделя напоследък – да е честен. Безценна е ролята Ви за запазване на нашите български традиции и обичаи, на неповторимото нематериално благосъстояние на нашия народ “, споделя кметът Панов.

Той благодари на възрастните хора, че предават заветите на дедите ни, възпитават ни в родолюбие и прикани да продължим тяхното дело.

„ Искрено и сърдечно приветствам и самодейците – създатели и пазители на българщината! Изкуството, което създавате, придава несравним нюанс на културния календар на Велико Търново! Вие сте измежду актуалните посланици на остарялата столица! Бъдете здрави и благословени! “, добавя Даниел Панов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР