Велико Търново. Трима души са задържани да шофират след употреба

...
Велико Търново. Трима души са задържани да шофират след употреба
Коментари Харесай

Трима души са задържани да шофират след употреба на наркотици в област Велико Търново, единият е на 17 години

Велико Търново. Трима души са арестувани да карат след приложимост на опиати в област Велико Търново за денонощие. Това оповестиха от ОДМВР - Велико Търново . Около 13.30 часа през вчерашния ден в Свищовско е спрян лек автомобил „ Ситроен ксара “ с търновска регистрация, ръководен от недееспособен 17-годишен юноша. Проверката с техническо средство регистрира позитивна проба за приложимост на канабис, амфетамин и метамфетамин. В районно управление (на МВР) Свищов е формирано бързо произвеждане за закононарушение по член 343б, алинея 3 от Наказателен кодекс.

Около 07.40 часа в Горна Оряховица е спрян лек автомобил „ Мерцедес “ с търновска регистрация, ръководен от 28 годишен мъж от същия град. Проверката с техническо средство регистрира позитивна проба за приложимост на метамфетамин. Шофьорът е арестуван за период до 24 часа. В районно управление (на МВР) - Горна Оряховица е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 343б, алинея 3 от Наказателен кодекс. Мъжът е регистриран за същото закононарушение.

Около 22.30 часа на Политическа партия I-5, км. 108+000 е спрян лек автомобил „ Ауди “ с търновска регистрация, ръководен от 26-годишен мъж от Дебелец. Проверката с техническо средство регистрира позитивна проба за приложимост на амфетамин. Водачът е арестуван за период до 24 часа. В бранш " Пътна полиция " е формирана кореспонденция за закононарушение по член 343б, алинея 3 от Наказателен кодекс. Мъжът е осъждан за същото закононарушение.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР