Велико Търново. Точно в 7.00 часа и в спокойна обстановка

...
Велико Търново. Точно в 7.00 часа и в спокойна обстановка
Коментари Харесай

Временни документи за гласуване издават дирекциите „Български документи за самоличност“ във Великотърновска област

Велико Търново. Точно в 7.00 часа и в спокойна конюнктура стартира изборният ден във всички секции на територията на Великотърновска област, оповестиха от пресцентъра на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Велико Търново . Няма регистрирани нарушавания на публичния ред преди началото на изборите.

До 19.00 часа всички звена на Дирекция „ Български документи за идентичност “ ще работят и ще издават удостоверения (за изгубени/откраднати/повредени/унищожени персонални карти и документ с изминал период ) предвид на практикуване на изборните права на жителите.

От ОДМВР напомнят, че в изборното помещение не се позволяват въоръжени лица и такива, носещи предмети, рискови за живота и здравето на жителите. Забранява се потреблението на мобилни телефони, фотоапарати или друга възпроизвеждаща техника, за снимане метода на гласоподаване.

Служителите на Министерството на вътрешните работи се намесват за възобновяване на ред, когато е належащо и има съответното решение на изборната комисия.

Предприети са всички нужни ограничения за защитата на публичния ред, пожарната сигурност и обезпечаване на спокойното протичане на изборния ден.

Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушавания, които попречват естественото протичане на изборния развой на денонощната телефонна линия 02/90 112 98 и на e-mail: [email protected].
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР