Велико Търново. Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов

...
Велико Търново. Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов
Коментари Харесай

Хор „Търновград“ към Цветан Цветанов: Оценяваме всеотдайния ви труд

Велико Търново. Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна във Велико Търново с представителки на Женския хор „ Търновград “, оповестиха от пресцентъра на партията. В петък Цветанов бе в остарялата столица за честванията във връзка 140 години от Освобождението на града.
Дами от хоровата групировка изненадаха Цветан Цветанов и великотърновския кмет Даниел Панов със алегорични подаръчета, които са избрали особено за тях по време на скорошното си посещаване в Гърция.
В южната ни съседка певиците от „ Търновград “ участваха в Международен хоров фестивал, на който показаха Велико Търново и страната.
При предходната си среща с тях в края на март, Цветанов и регионалният координатор на ГЕРБ Даниел Панов поеха ангажимент да поддържат финансово пътуването на групировката, основана преди 59 години и прославяла остарялата столица на доста огромни конгреси.
Във В. Търново ръководителят на най-голямата парламентарна група показа, че е благополучен, задето с оказаната поддръжка осъществяванията на групировката са звучали и на влиятелната интернационална сцена в гръцкия град Катерини.
Дамите трогнаха Цветанов и Панов и с благодарствени писма, които им връчиха. „ Благодарение на вас, на вашата почтена дума и сърдечност, ние участвахме в музикалния фестивал. Популяризирахме и декларирахме на интернационалната общност любовта към хоровото изкуство и България “, се споделя в благодарствения адрес, насочен към Цветан Цветанов. „ Оценяваме почтено вашия безрезервен труд и обич към силата на българския дух и просвещение “, написа още в формалното документално послание до ръководителя на ПГ на ГЕРБ.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР