Велико Търново. Повече от два часа продължи срещата на доц.

...
Велико Търново. Повече от два часа продължи срещата на доц.
Коментари Харесай

Доц. Милен Михов от Българските патриоти се срещна с младите хора в с. Овча могила в област Велико Търново

Велико Търново. Повече от два часа продължи срещата на доцент Милен Михов - лидер на листата в 4 МИР-Велико Търново от коалиция „ Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ “, и Пламен Борисов - претендент в листата, с младежите на свищовското село Овча могила. От пресцентъра на политическата групировка прецизират, че визитата е инициирано от най-младия претендент за народен представител на „ Българските патриоти “ за района Пламен Борисов. Повдигнати бяха всевъзможни тематики, по които диалогът протече намерено и без задръжки – за политика, за спорт, за занимание.

Доц. Михов показа с присъстващите за какво е значимо патриотичната коалиция да има представители в идващото Народно заседание, а точно, че на България и на елементарните хора са им нужни посланици, които да пазят ползите им. Той акцентира изпълнените от Вътрешна македонска революционна организация обещания в 44-то Народно заседание и съобщи, че и този път няма да е друго. Обединени в коалиция, трите обединения – Вътрешна македонска революционна организация, Политическа партия ВОЛЯ и НФСБ, ще отстояват правилата, към които са се обединили.

„ Надявам се към този момент на приятелите ми да е станало ясно за какво съм в тази листа и за какво поддържам доцент Михов, за какво не съм някъде другаде. На 11 юли с номер 16. С нами Богъ! “, благодари на всички, почели с наличието си срещата, най-младият претендент в листата Пламен Борисов.

Специално за срещата от Караисен в Овча могила дойдоха Мария Вачкова и брачният партньор ѝ. Баба Марийка, както я знаят всички фенове на трабантите, е деен участник в Трабант феста, който от години годишно се провежда във Велико Търново по самодейност на доцент Михов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР