Велико Търново. Народният представител и член на парламентарната Комисия по

...
Велико Търново. Народният представител и член на парламентарната Комисия по
Коментари Харесай

Велико Търново: Народният представител от ГЕРБ Станислава Стоянова откри иновационен лагер в Старопрестолната гимназия по икономика

Велико Търново. Народният представител и член на парламентарната Комисия по обучение и просвета Станислава Стоянова бе посетител при откриването на иновационен лагер в границите на Световната седмица на предприемачеството, която тази година се отбелязва от 13 до 19 ноември. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . В отговор на поканата на Старопрестолната професионална гимназия по стопанска система и „ Джуниър Ачийвмънт “, националният представител се срещна в образователното заведение с подрастващите и техните учители, като ги поздрави, че за следващ път са част от тази вдъхновяваща международна самодейност.
„ Продължавайте да организирате такива събития, които дават опция на младежите – бъдещите бизнесмени, да се срещнат с действителния свят на бизнеса и стопанската система, да споделят концепциите си и да основават нови контакти и другарства “, обърна се към аудиторията икономистът и депутат Станислава Стоянова. По думите й самодейността развива капацитета на младежите посредством нововъведения и въображение. „ Десетките международни водачи, хилядите партньорски организации и милионите младежи от целия свят, които всяка година вземат участие в събитията от Седмицата на предприемачеството, са доказателството, че тя е потребна и нужна “, разяснява националният представител.
Станислава Стоянова пожела на участниците в иновационния лагер да надвишават общоприетите рамки на триумфа, да бъдат новаторски при практическите си задания и решаването на проблем, и да генерират ексцентрични хрумвания.
Към учениците депутатът Станислава Стоянова се обърна и със съвет: „ Не се опасявайте да сбъркате, тъй като не сте застрашени от неуспех, до момента в който сте млади и до момента в който се учите Сега е времето да пробвате и да грешите. Но значимото е да не спирате, да не се отчайвате и да покорявате знанието – ден, след ден “
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР