Велико Търново. Голям базар за занаятчии и селскостопански производители ще

...
Велико Търново. Голям базар за занаятчии и селскостопански производители ще
Коментари Харесай

Велико Търново кани занаятчии и земеделски производители от България и Румъния на базар „FairDeal 2021“

Велико Търново. Голям базар за занаятчии и селскостопански производители ще се състои във Велико Търново след по-малко от месец - на 4 и 5 септември. От Община Велико Търново прецизират, че събитието е част от дейностите по устойчивостта на план „ FairDeal – мрежа-платформа за бърза доставка на неповторими занаятчийски артикули в региона на трансграничното съдействие “, финансиран по Програма INTERREG V-A Румъния-България 2014-2020.

Базарът е нова и отлична опция за производители и създатели от двете страни на река Дунав – България и Румъния, да показват своите обичаи, традиции, старинни техники, просвета и фолклор.

36 атрактивни павилиона в идеалния център на Велико Търново – в парк „ Марно поле “, ще са разполагаем на занаятчиите и земеделските производители. Участието в огромния конгрес навън „ FairDeal 2021 “ е изцяло гратис, а спомагателна информация може да бъде получена на телефони 062/ 619-357; 0887/630-732; 0889/ 736-463.

Добра опция за участниците в базара „ FairDeal 2021 ” е основаване на личен електронен магазин за осъществяване на търговия, което може да се извърши посредством електронната платформа FairDeal, финансирана по Програма Interreg V-A Румъния – България 2014-2020. Всеки искащ може да го направи гратис на следния линк:.

Електронната платформа има няколко съществени преимущества: FairDeal дава късмет на всеки производител елементарно да се записва и посредством интернет да предлага своята продукция на доста необятна публика. FairDeal оказва помощ на дребния и междинния бизнес да сътвори нови контакти, да популяризира бързо, елементарно и налично продукцията си.

Откриването на базара във Велико Търново е на 4 септември в парк „ Марно поле “ от 10.00 часа.
Веднъж основали свои електронни магазини, участниците могат да продължат да осъществят своята продукция на нови пазари и след привършване на събитието – посредством наличен и в това време комфортен метод, като разгласят своята процедура в интернет.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР