Велико Търново./Габрово. Депутатите Весела Лечева и Кристина Сидорова инициираха съвместно

...
Велико Търново./Габрово. Депутатите Весела Лечева и Кристина Сидорова инициираха съвместно
Коментари Харесай

Евродепутатът Петър Корумбашев на среща с млади социалисти във Вонеща вода

Велико Търново./Габрово. Депутатите Весела Лечева и Кристина Сидорова предизвикаха взаимно образование на младите членове на Българска социалистическа партия от двете области Велико Търново и Габрово, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . Младите хора, измежду които имаше и ръководители на общински препоръки на Българска социалистическа партия и общински съветници, разискаха значими тематики като българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, държавния бюджет за 2018 година, политиките на Българска социалистическа партия, наличието на левицата в локалната власт в двете области, както и идните локални избори. Те минаха и тренинги по обществена връзка, изразителност и ролеви игри-тиймбилдинг
„ Това образование е първата ни стъпка за подготовка на набор от млади, будни и смели, само че и готови с експертиза хора, които занапред да се готвят за присъединяване в локални избори “, акцентира Валерия Дончева, регионален ръководител на Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия.
Евродеутатът Петър Курумбашев приказва пред участниците в образованието за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз като извънредно значим политически и институционален инструмент за издигане на престижа на България.
Проф. Донка Александрова показа ефикасни способи за комуникация- по какъв начин посланията на младите да стигат до обществеността и да я притеглят на своя страна, взаимоотношение с жителите и реторични похвати, а Вяра Емилова от Изпълнителното бюро на партията направи разбор за обстановката в двете области.
За Алтернативния бюджет на Българска социалистическа партия и за парламентарната активност на групата на „ Българска социалистическа партия за България “ приказваха народните представители Весела Лечева и Кристина Сидорова. Те показаха главните акценти в Алтернативния държавен бюджет, който предлага социалистическата партия - понижаване на налога върху приходите на 2 850 000 работещи български жители, въвеждане необлагаем най-малко в размер на минималната работна заплата, без да се трансформира ставката на корпоративния данък; унищожаване статута на държавните и общинските лечебни заведения като търговски сдружения, както и отвод от правилото „ Парите следват ученика ”.
„ Дългосрочната непоклатимост на страната при ръководството на ГЕРБ и Обединени патриоти е подложена на риск от повторение на цикъла на застой и затъване. Липсва стратегически ориентирана стратегия за ръководство на страната, която да реши главните ѝ проблеми. Управляващите нямат воля и интерес да трансформират модела на ръководство на обществен запас, който до момента сполучливо зарежда политическото им оцеляване мандат след мандат, само че изчерпва националната сила и обезкръвява обществото “, показаха народните представители.
„ Българска социалистическа партия слага няколко акцента,чийто фокус са хората – секване на наклонността за скъпо, платено и некачествено здравеопазване; изтриване на неравенствата в приходите и преодоляване на бедността; прекъсване на рецесията на българското образование; превъзмогване на районните диспропорции посредством уравновесено развиване на районите “, показаха още депутатите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР