Велико Търново. Две безплатни прожекции на аудио-визуалния спектакъл Царевград Търнов

...
Велико Търново. Две безплатни прожекции на аудио-визуалния спектакъл Царевград Търнов
Коментари Харесай

С безплатни прожекции на „Звук и светлина“ привличат туристи във Велико Търново

Велико Търново. Две безвъзмездни прожекции на аудио-визуалния театър „ Царевград Търнов – тон и светлина “ подаряват Община Велико Търново и Общинската туристическа организация на жителите и гостите на града, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Велико Търново. Те ще бъдат излъчени в двете съботи, които остават до края на месеца /на 23-и и 30-и януари/. Началният час е 18.00 часа, като представлението може да бъде следено гратис от площад „ Цар Асен I “ пред Царевец, или на промо цени от залата на ул. „ Никола Пиколо “ 6. Билетите за възрастни костват 20 лева, а за деца на 7 години – 10 лева
Идеята на локалната администрация и ОТА „ Царевград Търнов “ е да притегли повече туристи в старопрестолния град. Допълнителна информация можете да получите на интернет адрес: https://soundandlight.bg/bg/izlachvanij или на тел. 0885/ 080 865.
„ Фокус “ напомня, че единствено през предходната година феновете на „ Звук и светлина “ са били над 140 000. Програмата на крепостта Царевец е излъчена 123 пъти през 2021-а. 36 от прожекциите са били на националния и публични празници и годишнини, свързани с исторически събития или бележити българи.
45 за годината са били уикенд-прожекциите - обща самодейност с Общинската туристическа организация за възобновяване на туризма. Зрителите им са над 65 000.
Луиза ТРАНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР