Велико Минков, който претендира, че е баща на малкото дете

...
Велико Минков, който претендира, че е баща на малкото дете
Коментари Харесай

Адвокатът на тъщата-убийца: Велико Минков е настоявал за аборт! Габи и Пейо са били хепи фемили

Велико Минков, който претендира, че е татко на дребното дете на Габриела, е изискал тя да направи аборт. Това съобщи пред bTV Велика Андонова - юрист на обвинената тъща Красимира Трифонова.

" Озадачава ме това по какъв начин може да обикаляш всички студиа с такава сила и да прокарваш концепцията за твоето бащинство, при изискване че когато е била в прекомерно напреднала бременност, той ѝ предлага да направи аборт и това е повода да се разделят. Това твърди самата Габриела. Когато приказва на тази тематика, тя плаче ", разяснява Андонова.

По думите ѝ следствието е на прекомерно ранен стадий, с цел да бъдат направени каквито и да било изводи по връзки както на претекстовете, по този начин и на съществуването на предумисъл за осъществяване на закононарушението. Адвокатът посочи, че в обвиняването няма нито ред за опожарен автомобил. Тази информация се е появила само в медиите.
Велика Андонова има информация, че връзките сред Пейо и Габриела са били естествени. Показа и фотография на фамилията от коледно празненство, на която наподобява, че всичко сред тях е наред. На фотографията са Пейо, Габриела, Красимира и няколко деца. Имало е вмешателство от родителите му, които не са одобрявали Габриела. Поради тази причина са се разделили за прочут интервал от време, прибавя Андонова.

" Родителите на Пейо са желали да вземат огромното дете и са твърдели, че Габриела не е добра майка. Те са създавали спора сред двамата ", изясни юристът. Когато Пейо и Габриела са сключили брак, той е декларирал, че ще гледа по-голямото ѝ дете като свое.

Делото за убийството на Пейо Пеев е единствено на шест дни, разпити към момента не са осъществени, тъй като двете обвинени са декларирали, че се употребяват от законовата опция, която им разрешава да дадат пояснение на по-късен стадий.

Габриела Славова-Пеева бе пусната под домакински арест, с цел да гледа децата си. По думите на юриста до този миг обаче не се знае къде са те и към момента не са при майка си. Красимира Трифонова остава арестувана за убийството на мъжа.

Пред Българска национална телевизия общественият министър Иванка Шалапатова означи, че органите за протекция на детето са свършили по закон своя ангажимент, а точно да се погрижат за децата на Габриела Славова.

" Що се отнася до децата, те са в сигурна фамилна среда, което даже по смисъла на Закона за протекция на детето, Конвенцията на Организация на обединените нации за правата на детето, постоянно най-хубавото решение е тогава, когато в фамилната среда има рецесия, изключително от подобен темперамент, децата да бъдат в близка, най-много в фамилна среда и да не бъдат настанявани в профилирани институции, което преди години беше процедура ", разясни Шалапатова.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР