Велики четвъртък през 2023 г. се пада на 13 април. Православните

...
Велики четвъртък през 2023 г. се пада на 13 април. Православните
Коментари Харесай

Какво трябва да направите на Велики четвъртък, за да имате винаги пари

Велики четвъртък през 2023 година се пада на 13 април. Православните вярващи стартират да се приготвят за празника на Великден, придържайки се към всички обичаи. Има специфични ритуали, които би трябвало да се правят в даден ден – и тогава парите ще се пазят непрекъснато.

Признаци, свързани с Велики четвъртък

Съществуват доста разнообразни вярвания са свързани с Велики четвъртък, има и такива, които са свързани с материалното благоденствие. Някои знаци са оживели до през днешния ден:

не можете да заемате пари; не вземайте златни предмети в заложна къща, в противоположен случай ще последват провали; не вземайте откритите пари, тъй като няма да донесат щастие; ако не почистите къщата в даден ден, тогава фамилията ще се нуждае от финанси за цялата последваща година; за да умножите капитала си, в даден ден ще би трябвало да броите пари три пъти.

Велики четвъртък е ден, в който можете да подобрите живота си, тъй че хората чакаха с неспокойствие неговото приближаване.

Как да броим пари на Велики четвъртък

Преди това, с цел да привлекат материално благосъстояние, хората правят специфична гала. Обредът би трябвало да се извърши от основния член на фамилията, който води „ домашната банка “. По време на ритуала не би трябвало да се разсейвате от други неща, тъй че в жилището би трябвало да има цялостна тишина. Никой от домашните не би трябвало да знае за осъществяването на церемонията.

Церемонията би трябвало да се извърши, както следва:

В сряда вечерта би трябвало да съберете всички пари, които са в къщата, и да ги поставите на една купчина, след което би трябвало да се пандизите в празна стая, тъй че в нея да няма непознати;
В четвъртък сутринта би трябвало да се разсъните преди изгрев слънце и да се измиете, по-късно да отидете в стаята и да преброите парите. След това те би трябвало да бъдат сгънати в кутия и прибрани в тайник.

Този обред би трябвало да се извърши три пъти: заран, следобяд и вечер. След всяко пресмятане би трябвало да се молите на Бог и да го помолите да даде доста работа, която ще генерира приходи.

Ритуал за привличане на пари

Ако има проблем с парите, можете да извършите друга гала. За да извършите това, би трябвало да вземете 12 монети с друга деноминация. Трябва да излеете вода в кофата до самия връх и да поставите там монети, след което кажете:

„ Пари, идвайте – не ме подминавайте, растете – умножавайте се, не стигайте до врага! “

След това би трябвало да измиете подовете, да избършете огледалата, стъклата и стълбовете на вратите. Докато миете, вие също би трябвало да признесете думите, те би трябвало да бъдат произнесени 33 пъти. По време на този обред не би трябвало да има никой в ​​къщата.

Водата от кофата след измиване би трябвало да се излее в храстите или под дървото. Монетите би трябвало да бъдат събрани, сложени върху забрадка и прибрани, тъй че никой да не ги откри.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР