Вежди Рашидов смята, че България изнася потенциала си в чужбина,

...
Вежди Рашидов смята, че България изнася потенциала си в чужбина,
Коментари Харесай

Рашидов: От оставащите в България ”чеп за зеле не става”

Вежди Рашидов счита, че България изнася капацитета си в чужбина, а остава това, от което „ не става клин за зеле ". Сериозни култури и страни са починали, тъй че да не си вършим илюзии, че дребна страна като България ще издържи, сподели още той. Ако опозицията продължи да се държи детско, най-вероятно ГЕРБ ще ръководи и след идващите избори. Не знам каква е една съпротива, само че ролята на един парламент и виновни хора е, не да се занимават с интриги, с доноси, разяснява пред Българска национална телевизия ръководителят на парламентарната комисия за просвета и медии Вежди Рашидов.

Вежди Рашидов показа, че не съжалява, че не е министър на културата и в настоящето държавно управление. Той добави, че е бил министър задоволително дълго време, а е и настъпил интервал на демотивация, поради множеството хора, които са подлагали на критика културните му планове като Ларгото и „ Квадрат 500 " в София.

" Обичам свободата, а не свободията. Искам да се върна към амплоато си на създател. В България никой не е привикнал да се отхвърля. Благодаря на премиера Борисов, тъй като бях до последно в кандидатурата, само че нуждая се от отмора. Непрекъснато имаше дежурни, които ме упрекваха в обири и измами ", сподели Рашидов.

Той означи, че и диагнозата му за рак също е изиграла основна роля в решението му, само че показа, че в този момент се усеща доста по-добре. Рашидов се похвали с идните си изложения, като най-скорошната ще е във връзка рождения му ден на 14 декември, където ще се изложат западноевропейски картини в живопис, както и реставрирани картини.
Специално място ще откри платно на Рембранд.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР