Вежди Рашидов извая уникален осемметров обелиск от бронз и гранит

...
Вежди Рашидов извая уникален осемметров обелиск от бронз и гранит
Коментари Харесай

Вежди Рашидов извая уникален обелиск от бронз и гранит

Вежди Рашидов извая неповторим осемметров обелиск от бронз и гранит пред новия хотел „ Хаят “ в Правец. Паметникът бе открит през вчерашния ден незабавно след освещаването на хотела в наличието на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков, на домакина Валентин Златев, на доста посетители, измежду които представители на туристическия отрасъл от България и чужбина, кметове, създатели.

 

„ Този обелиск събира една моя отдавнашна концепция за ключа като знак на доверието, на отключването на душата и на заключването. Ключът е неповторим знак, който съпътства индивида от дълбока античност до през днешния ден, ненапразно даваме ключ от града на хора, които имат доверието ни. “, сподели при откриването на обелиска Вежди Рашидов. Красивата колона е обсипана с безчет ключове в невероятни форми.

По-рано през днешния ден Вежди Рашидов се срещна с Джулия Симпсън, президент на Световния съвет по туризъм и пътешестване. Тя го поздрави с избирането му за ръководител на парламентарната Комисия по културата и медиите и разиска с него опциите за активизиране на културния туризъм с България.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР