Вежди Рашидов да подаде оставка като председател на Комисията по

...
Вежди Рашидов да подаде оставка като председател на Комисията по
Коментари Харесай

ГЕРБ прегази Вежди Рашидов заради цинизма днес, „подаде му оставката“ от комисии в парламента и партията


Вежди Рашидов да подаде оставка като ръководител на Комисията по просвета и медии в Народното събрание. Това беше апелът на парламентарната група на на ГЕРБ-СДС, която заседава изключително след края на изключителното съвещание на Народно събрание, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Минути след настояването на ПГ на ГЕРБ-СДС  Рашидов разгласи, че е подал своята оставка, съобщи Българска национална телевизия. Повод за решението на групата на ГЕРБ бяха циничните думи на депутата и някогашен министър на културата в почивката на парламентарното съвещание по дебата за измененията в Закона за отбрана от домашно принуждение.

Освен това ПГ на ГЕРБ-СДС прикани художника да подаде оставка и като член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Което и стана със същата експедитивност.

Народните представители от ГЕРБ-СДС се разграничават от изявлението на Вежди Рашидов. Подобен език и разсъждения са неприемливи за депутат, изключително в миг като сегашния “, се споделя още в прессъобщението на ГЕРБ.

Повод за желаните 2 оставки бяха нецензурните думи на Рашидов против някакви хипотетични жертви на домашно принуждение по време на диалог със зам.-председателите на Народното събрание Никола Минчев и Росица Кирова.

Пред неизключения микрофон на председателстващата Народното събрание Кирова,  скулпторът се изцепи:

„ Има и в този момент закон. К‘во чешеме езици? Всички к*рви се разсъниха да се сетят, че са били преди 15 години изнасилвани. “

, но… беше прекомерно, прекомерно късно.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР