Веганството в момента е по-модерно от всякога и става все

...
Веганството в момента е по-модерно от всякога и става все
Коментари Харесай

Големите звезди, които станаха вегани

Веганството сега е по-модерно от всеки път и става все по-популярнo. То е метод на живот, при който се заобикалят месото и млечните артикули.

Някои световноизвестни звезди са вегани от години и го вършат освен поради модата, само че и поради моралното изражение на решението.

Вижте кои са те:

Бенедикт Къмбърбач

Актьорът даже печели премията на PETA за най-красив веган през 2018 година А че е веган споделя по време на изявление. Тогава той сподели, че се храни напълно с растителна храна.

Бионсе

Решението си певицата разгласи в средата на 2019 година във видео. Първоначално Бионсе се обръща към веган диетата в опит да отслабне за професионален ангажимент, само че бързо усеща и другите преимущества от растителната храна. Така се стига и до решението ѝ.

Жизел Бюндхен

Моделът се интересува не просто от здравословното хранене, само че желае децата ѝ да имат почитание към животните, както и да правят оценка Земята и природата. " Обожаваме веганството. То не просто е положително за здравето ни, само че ни кара и да се усещаме добре. А най-важното - то е добре за планетата ", разяснява тя преди време за People.

Мадона

Всъщност Мадона не е тъкмо веган, само че следва така наречен макробиотична диета, в която се заобикалят всички " отрови ", които другояче трупаме от млечните артикули, месото и мазнините. Така то е богато на доста плодове, зеленчуци, пълнозърнести култури.

Питър Динклидж

Актьорът се отхвърля от месото още като възпитаник, само че по-късно става и веган. Така се стига до обстановки, в които в подиуми в " Игра на тронове ", в които той яде месо, продуктите да са направени от тофу.

Ариана Гранде

Певицата е веган от 2013 година насам. Просто осъзнала какъв брой доста обича животните. " Обичам животните повече, в сравнение с хората. Не се майтапя ", разяснява тогава тя. Оттогава насам е измежду огромните деятели във веган общността.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР