Веганите се загрижиха и за конете, които теглят каруци по

...
Веганите се загрижиха и за конете, които теглят каруци по
Коментари Харесай

Веганите се загрижиха и за конете, излизат на протест срещу каруците в София Неетично е в 21 век да позволяваме животни да дърпат тежки товари, смятат те

Веганите се загрижиха и за конете, които теглят каруци по софийските улици. След няколко кървави акции, на които десетки деятели направиха алегорично ястие на човешко месо, което беше „сготвено и гарнирано “, в този момент излизат на протест  пред Столичната община с искане да се постави завършек на придвижването на каруци в София.
„Каручките пречат на придвижването. Предизвикват произшествия, тапи, трафик. Неетично е в 21 век да разрешаваме животни да дърпат тежки товари. Жестоко е в мраз и горещина коне, влачещи големи товари, да изнемогват и падат по пътя от жадност и немощ“, стимулират се от Българския вегански съюз.

Те желаят неотложно да бъдат иззети каруците на всички.София е съвременен град и гледката на каруцари влачещи всякакви отпадъци е грозна и неприятна, а също така, в случай че каруците бъдат отнети от притежателите им, съгласно веганите ще се реши казусът с ровенето по контейнерите.
„Нека дружно спрем каруците! НЕ на каруците! Не на насилието над животни. Не на апатията!“, приканват те.Протестът им  е плануван за понеделник от 12:30 до 15:30 на улица „Московска“ 33, предава Dnes.bg
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР