Веднъж Том Харди реши да иронизира тържествеността на червения килим,

...
Веднъж Том Харди реши да иронизира тържествеността на червения килим,
Коментари Харесай

Необичайните домашни любимци на звездите

Веднъж Том Харди реши да иронизира тържествеността на „ аления килим ”, като се появи на премиерата на „ Легендата “ с кучето си Уди. Но през днешния ден няма да изненадате никого с куче за домакински любим. Има много холивудски звезди, отглеждащи и екзотични домашни любимци.
Зоопаркът на Рийз Уидърспун
През 2010 година актрисата Рийз Уидърспун, въодушевена от дребния частен зоопарк на собствен другар, си купи две красиви магарета, които кръсти Хонки и Тонки. „ Те са толкоз послушни и сладки “, призна Уидърспун в изявление през декември 2010 година И всичко би било наред, в случай че не бяха съседите. Те, за разлика от звездната русокоска, въобще не бяха удовлетворени от магаретата и от време на време се оплакваха от непрекъснатия звук. Шумът обаче е напълно естествено нещо, като се има поради, че Рийз с изключение на двете магаренца има две свине, три кози, двадесет пилета, три кучета и пони.
Любимата богомолка на Доминик Монъхан
Екзотичните инсекти са съвсем мода измежду звездите. Например, тарантулите нормално се купуват за домашни аквариуми. Но какво да кажем за богомолка? Доминик Монъхан води предаването „ Дивите същества на планетата ”, тъй че не е изненадващо, че той е избрал да споделя дома си с домашна богомолка на име Гизмо, тарантулата Учитар и змията-албинос Блинк.

Кобрата и октоподът на Никълъс Кейдж
Никълъс Кейдж не пести пари за занимания. В близкото минало артистът съвсем банкрутира, пристрастен от събиране на скъпи коли и недвижими парцели, което обаче не спря звездата. След като се провали с неодушевените предмети, Кейдж мина към екзотични животни. Първите, които се появиха в дома му, бяха две кралски кобри, а по-късно и октопод.
Всички живи екзотични придобивки костваха на артиста не по-малко от 276 000. По-късно Кейдж сподели пред публицисти, че октоподът се е появил в дома му за да помогне мистериозно на звездата да се оправи с някаква роля. Уви, много скоро Николас беше заставен да се сбогува с приятеля си от океана - поддръжката му струваше на Кейдж повече от всичките му коли, взети дружно.
Костенурка Леонардо ди Каприо
Изглежда, че костенурката е напълно нормално животно. Разбира се, в случай че се побира в дребен домакински аквариум или кутия. Холивудският артист реши да не бъде толкоз елементарен в избора си. Посещението на американска галерия за професионално размножаване на влечуги явно доста го е въодушевило – Ди Каприо незабавно купи костенурка за 400 $, която тежи 17 кг!, " Marie Claire "

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР