Веднага предсрочни избори – това поиска лидерът на Има такъв

...
Веднага предсрочни избори – това поиска лидерът на Има такъв
Коментари Харесай

 Слави Трифонов: Най-доброто за България в момента са предсрочни избори 


Веднага предварителни избори – това изиска водачът на " ИТН " Слави Трифонов, който отговаряше на въпроси във Facebook, запитан кое е най-хубавото за България сега – избори или държавно управление.

Според Трифонов никой не трябва да се опасява от избори, тъй като това е най-нормалното нещо за една народна власт.

" Изборите са толкоз, колкото би трябвало да бъдат. Толкова, колкото реши суверенът. Докато се пречисти цялата вода и до момента в който стартира по-нормално да се случва всичко ", добави той. Според него тезата, че не трябва да има избори значи, че не би трябвало да има народна власт, написа още Днес бг.

Слави Трифонов счита, че суверенът е равнодушен, изтощен и че не му харесва това, което става. Той съобщи, че министър-председателят в оставка акад. Николай Денков и министъра на финансите в оставка Асен Василев и „ на две магарета плява не могат да разделят. “
Трифонов изясни още, че съгласно него излаз от обстановката е професионално, експертно държавно управление, което да свърши избрана работа за несъмнено време, защото надали ще има политическа мощ, която да успее сама да сформира кабинет.

Слави Трифонов изясни още, че е „ за “ приемане на еврото, само че наложително да има референдум по тематиката.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР