Вечно усмихнатият водещ и любимец на слушателите здраво стресна аудиторията

...
Вечно усмихнатият водещ и любимец на слушателите здраво стресна аудиторията
Коментари Харесай

Бившият на Векилска го закъса със здравето, причината е...

Вечно усмихнатият водещ и любим на слушателите крепко стресна аудиторията си, като показа фотография от болница

Бившият мъж на Мариана Векилска – водещият от „ БГ Радио ” Симеон Колев, се е поболял от кахъри, шушука се в светските среди. В понеделник Симо сбито заяви, че се е оперирал в софийска ендокринология.

От фотографията, която сподели в обществените мрежи, излиза наяве, че са рязали щитовидната му жлеза, защото превръзката е поставена тъкмо там. Известно е, че заболяванията на щитовидната жлеза са породени главно от мощен стрес и прочувствена подтиснатост.

Вечно остроумен и радостен измежду хора и в работата си, Симеон Колев очевидно претърпява съществено вътрешно напрежение, което е продължавало с години и е довело до заболяване на щитовидната жлеза, считат близки на радиоводещия.

Специалисти по тематиката обясниха пред „ Уикенд ”, че щитовидната жлеза е като гъба, която „ обира ” нездравословните субстанции, създавани от организма при активиране на хормоните на напрежението. По този метод тя защищава от въздействието им жизненоважни органи, само че в това време самата жлеза последователно се разболява. Процесът нормално продължава с години и, когато се разкрие от лекарите, към този момент е прекомерно късно да бъде спрян.

Смята се, че тъкмо по този начин е станало със Симо. Той минал през извънреден стрес, последван от депресивни положения, поради проблемите с някогашната си половинка Мариана Векилска. Известно е, че откакто години наред имаше проблеми, двойката дефинитивно приключи връзката си при започване на 2018 година Според слуховете, тв звездата е решила да остави своята половинка поради тайнствен мъж, в който се влюбила бясно. Заради него напуснала и своята работа в Би Ти Ви. Това стана в края на 2018-а – няколко месеца след развода. Мариана тогава разгласи, че ще работи в конструкция към Европейската комисия в Брюксел. Нейни познати разкриват, че въпросният мъж, който е разрушил фамилията й, я е подтикнал да вземе това решение, защото самият той живеел в столицата на Белгия. 

Мариана оставила 13-годишния си тогава наследник Момчил на грижите на татко му сякаш тъй като решила, че Симо е по-адекватен родител от самата нея. По-късно тя акцентира, че е постъпила „ като същински мъж ”, напускайки личния си апартамент, с цел да живеят в него някогашният й брачен партньор и сина й. Хора от обкръжението й обаче настояват, че го е направила само тъй като неразумно е хукнала след мистериозния мъж, който след няколко месеца я оставил с разрушено сърце.

Симо претърпял доста тежко развода и напрежението към грижите, които трябвало да поставя самичък за сина си. Той се стараел да поддържа дома им чист и спретнат, а на масата постоянно да има прясно приготвена от самия него храна. Справял се със дилемите си на родител, както и с работата си в „ БГ Радио ”, само че не съумял да преодолее прочувствената контузия от измяната на Мариана. Наложило се да търси помощ от психолози, с цел да си стъпи на краката, само че таман когато почнал да се отърсва от проблемите, Мариана се върнала с разрушено сърце в София и му споделила да си събира багажа и да освободи жилището й.

Не е ясно тъкмо в кой миг от цялата тази трагична история се е отключил казусът с щитовидната жлеза на водещия от утринния блок на БГ Радио – „ Стартер ”. Щом обаче се е стигнало до интервенция, ситуацията е било доста съществено, считат експерти. Известно е, че заболяванията на щитовидната жлеза засягат 7 пъти повече дами спрямо мъжете и нормално се пробва медикаментозно лекуване, преди да се извади скалпелът. Явно обаче Колев е изтеглил късата съчка.

В понеделник той сподели фотография от болничната си стая, която разяснява доста прочувствено: „ Понякога просто би трябвало да се оставиш в нечии ръце. Благодаря на лекарите, анестезиолозите, сестрите и санитарите от хирургията в клиниката по ендокринология „ Академик Иван Пенчев ” в София, само че най-много на доктор Димитър Табаков. Благодаря, по този начин както благодари човек в потребност – от цялото си създание. Всичко беше, както би трябвало да бъде. Всичко стана, както се надявах да стане ”, написа Симо в обществените мрежи. Той уточни и имената на медиците, които са били до него в това „ премеждие ”, както водещият назовава лекуването си: проф. Иво Петров, доктор Тони Койчев, доктор Райна Стоянова и „ Мишето Попова ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР