Вечната война между БТВ и Нова телевизия се разгоря с

...
Вечната война между БТВ и Нова телевизия се разгоря с
Коментари Харесай

В Момента: Паника В Нова Телевизия! Маги Хвалджиян Побеля! Полицаи Сноват По Коридорите, Зуека И Рачков Са

Вечната война сред БТВ и Нова телевизия се разгоря с нова мощ. Медиите се надцакват освен с риалити планове, само че и със сериали. Изненадващ за всички около края на ВИП Брадър от първата частна телевизия оповестиха, че скоро на дребния екран феновете ще гледат нова българска поредност. Тя се споделя „ Полицаите от края на града “.

Тази вест от Нова телевизия идва на фона на обещанията на БТВ, че до края на годината най-накрая ще види бял свят дълго чакания им план „ Скъпи наследници “. Премиерата на сериала бе отлагана безчет пъти поради боязън от конкуренция. Вече даже и актьорите от него не знаят по кое време ще видят крайни резултат от работата си. Нищо чудно това да не се случи и около последния обещан период!

За да не изостават от безконечния си зложелател на дребния екран, в Нова телевизия са взели незабавни ограничения. В основата им е продуцента Маги Халваджиян, който от дълго време е завладял огромна част от ефирното време в частния канал. Сега точно на него е предоставена задачата да спретне небрежно сериал, който да се опълчи на „ Скъпи наследници “.

Така се ражда пародията с искания да бъде комедия със заглавие „ Полицаите от края на града “. Тя е промотирана с репортажи по новините на Нова телевизия. От тях стана ясно, че актьорският екип е до болна прочут от продукциите на арменския продуцент и най-много от „ Господари на ефира “. А най-големите звезди в сериала са Зуека и Рачков!

И на най-големите лаици ще им стане ясно, че Халваджиян е трябвало на паника да събере екип и да спретне една поредност, която не изпъква с нищо, само че въпреки всичко съществува. Румен Угрински, Милица Гладнишка и Геро са постоянни присъстващи в сходни лековати планове на Маги. Сега, обаче, с цел да се изплашат малко от БТВ, Нова телевизия вкарва в деяние и „ тежката артилерия “ в лицето на Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, написа hotarena.net.

Тв поредицата не е истинска продукция, като тази на съперниците. Маги си признава, че е закупил правата от испански канал и е побългарил сюжета. Единствените свежи лица в сериала са Стефания Колева и Кристиян Милатинов. А дали с този обезверен ход Нова телевизия ще съумеят още веднъж да осуетят проектите на БТВ, следва да разберем!
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР