Вечната футболна половинка е почти навсякъде сякаш денонощно. Тя е

...
Вечната футболна половинка е почти навсякъде сякаш денонощно. Тя е
Коментари Харесай

Разкриха тарифата на НиЛо! Какво става с шумното й завръщане в ефира, питат фенове на рекламното лице на евтини одеколони?

Вечната футболна половинка е съвсем на всички места като че ли непрекъснато. Тя е безкрайно дейна в Инстаграм, Facebook, дупи се от екрана на телевизора… лензи се от билборди по автомагистралата , нищо чудно някоя заран да изскочи от хладилника ви.

Тази нейна интензивност обаче й носи доходи, които да кажем, че са изкарани с почтен труд.

Креватната треньорка на Ники Михайлов си е поставила цена за рекламни постове в профилите си в обществената мрежа, научи кореспондент на LifeOnline.bg.

Aко неизвестно за какво решите, че желаете НиЛо-то да се появи с ваш артикул в ръка на фотография в Инстаграм – пригответе си хилядарка, популярност богу в лв.. За съпоставяне Бионсе получава един милион $ за сходна „ услуга “.

Пловдивчанката си е подсигурила няколко съществени спонсора, от които точи кинти, я с цел да се кипри на билбордовете им, я с цел да кекемечи в радиореклами. Минерална вода пък й заплаща, надяваме се с пари, с цел да се снима в календарите и фотосесиите им.

Да не загатваме рекламите на на ниска цена парфюм с аромат на освежител за социална тоалетна, където в един от тв разновидностите детронираната водеща се търкаля полугола в опит да ни убеди, че е доста секси да се пръскаш с мирис за 10 лв..

Припомнете си, че кореспондент на LifeOnline.bg видя умопомрачителна прилик а сред изявата на Никол Шерцингер в музикален клип и фръцкането на Лозанета в рекламата на на ниска цена парфюм с аромат на сминдух.

А ние към момента сме в очакване на нейното завръщане с гръм и тропот, което тя даде обещание в един пост когато я изритаха от btv.

В типичния си „ епично самохвалебствен “ жанр известната с креватните си достижения дребничка жена написа патетично:

" Навсякъде, през където мина, оставям дълбока диря - души, очи, сърца... и несъмнено - тв ефир! Придадох му задоволително сексапил и съблазън, реализирах върхове, сложих нова епоха, а в този момент ще отворя и нова страница, оставяйки " Папараци " просто като една рубрика от богатото ми портфолио. Тези, които години наред живяха, с цел да чуят това, че предавам щафетата, не бързайте да ликувате. Много скоро аз персонално ще гръмна шампанското, давам обещание да почерпя всички, както и да споделя по кое време и къде! И няма да бъде просто хипотетично, а доста рейтингово и епично! " , изхвърля се Лозанова.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР