Вечерта на 30 юни 1863 г. един човек написва няколко

...
Вечерта на 30 юни 1863 г. един човек написва няколко
Коментари Харесай

Великите марки: Хайнекен

Вечерта на 30 юни 1863 година един човек написва няколко реда на майка си, в които споделя своите проекти да купи дребна пивоварна. Този човек остава в историята под името Джерард Адриан Хайнекен. Той купува дребната пивоварна и стартира да прави лична марка бира. Това събитие единствено по себе си не е нито извънредно, нито неповторимо по рода си, само че забележителното в тази ситуация е неговият път - от писмото до майка му до " Сервираме на планетата ", както гласи известният слоган през днешния ден.

Джерард Хайнекен овреме схваща концепцията за пресичането на границите, за продаването в чужбина, за превръщането на една компания в космополитна компания. Първата стъпка в тази тенденция е присъединяване на Световното ревю в Париж през 1889 година Завръща се вкъщи с огромната премия. Diplome de Grand Prix към момента стои на етикета на бирата. Да направиш добра бира, е едно нещо, да я продаваш по целия свят, е напълно друго. За страдание той не съумява да види реализацията на положителните си проекти. Джерард Адриан Хайнекен умира през 1893 година Той обаче демонстрира посоката за развиване и оставя наследник след себе си.

Във времето сред Първата и Втората международна война " Хайнекен " продължава да развива тази концепция. Компанията транспортира бира из целия свят. В началото на 30-те обаче компанията взема решение да построи втора пивоварна в Сингапур. Скоро по-късно идват остров Ява, Източна Индия, Египет...
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР