Вечерното шоу на БНТ започва тази вечер, а новият му

...
Вечерното шоу на БНТ започва тази вечер, а новият му
Коментари Харесай

Звездни гости, забавление и музика ви очакват във Вечерното шоу на БНТ с водещ Георги Любенов

" Вечерното шоу " на Българска национална телевизия стартира довечера, а новият му водещ е Георги Любенов. Зрителите ще могат да гледат развлекателното предаване всеки четвъртък от 21:00 часа. Първите посетители ще бъдат Васил Найденов и Ути Бъчваров.

Популярни персони, неразказани истории, необикновени изненади и доста смях ни чакат всяка четвъртък вечер.



" Бяхме почтени още при започване на предаването, който желае да се забавлява, дано да се забавлява, който го приема като шоу, дано го приема като шоу. Това ще бъде едно почтено предаване, искрено, умерено, с диалози и доста хубави звездни посетители. Едно хубаво вечерно прелестно въодушевление, което ще се опитаме да създадем ", сподели водещият Георги Любенов.

Освен забавни диалози, в студиото ще звучи и доста музика. Неслучайно и първият посетител на шоуто е огромният Васил Найденов.



Георги Любенов ще разчита и на трима млади асистенти, които влизат в ролята на " живи рейтинги ". Какво значи това разбиране, ще схванат само феновете на шоуто. А от Ути Бъчваров ще разберем кои са тайните съставки на кулинарията и на положителното предаване.

" Жоро ври и кипи в тематиките, които споделя. С гостите, които кани, също. На някои не им цепи басма, което е същинското лице на един публицист, на други виждам, че е другар и му е същински забавно какво приказват ", разяснява Бъчваров.

Повече за изненадите в първия епизод - вижте в репортажа, а " Вечерното шоу " на Българска национална телевизия гледайте довечера и всеки идващ четвъртък от 21:00 часа!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР