Веченето пред телевизора може да намали коефициента ви на интелигентност

...
Веченето пред телевизора може да намали коефициента ви на интелигентност
Коментари Харесай

Мебелите на британците може да намалят коефициента ни на интелигентност, предупреждава бомбено проучване за токсични химикали

Веченето пред тв приемника може да понижи коефициента ви на просветеност с помощта на всички токсични химикали в диваните на хората.

Експертите предизвестиха, че излагането на тези химикали може постепенно да ни направи глупави, както и да има цялостен набор от други въздействия върху здравето ни. Всичко това е с помощта на законите за здравето и сигурността, датиращи от края на 80-те години.

През 1988 година държавното управление постанови, че всички дивани би трябвало да бъдат покрити с химикали, забавящи горенето, с цел да се спре разпространяването на пожари. Този ход последва ужасяващия пожар в Manchester Woolworths през 1979 година – който умъртви 10 души. Разследващите пожарната идентифицираха запалимата полиуретанова пяна в складовите наличия на мебелите на магазина и гъстия отровен пушек, който произвеждаше, като съществени аргументи за сериозността на случая.

Сега всички мебели би трябвало да преминат тест с открит пламък, при който до тях се слага запалена бунзенова горелка, съобщ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР