Вече знаем, че Луната влияе на приливите и отливите и

...
Вече знаем, че Луната влияе на приливите и отливите и
Коментари Харесай

Космическо привличане: Как лунните фази влияят на сексуалния ти живот

Вече знаем, че Луната въздейства на приливите и отливите и даже на скоростта на напредък на косата, само че знаете ли, че тя може да повлияе и на желанието ви за секс? След като прочетете тази публикация, в никакъв случай повече няма да мислите за избрани вечери по същия метод и може даже да желаете да разкъсате облеклата на колегата си незабавно щом стартира всеки лунен цикъл!

Научете повече за въздействието на 4-те лунни етапи върху вашето либидо и за това за какво нашите полови стремежи доближават пика си в избрани моменти от месеца, изключително по време на пълнолуние. Тези прозрения ще ви оказват помощ да планирате няколко спомагателни чувствени вечери с колегата си. 

Забелязали ли сте в миналото, че продължителността на лунния цикъл (28 дни) подхожда на менструалния цикъл на дамата? Също по този начин е необятно публикувано мнението, че има повече раждания по време на интервалите на пълнолуние, тъй че не е изненадващо, че Луната оказва мощно въздействие върху вашето либидо, фертилност и романтични връзки. 

Ето по какъв начин всяка от лунните етапи въздейства върху половия ни живот:

1. Новолунието ви предизвиква да станете по-съблазнителни

Тази фаза съставлява времето за предприемане на начинания! Новолунието е най-хубавият интервал за пробване на интересни неща с колегата ви, тъй че за какво не опитате да предложите нови и секси прекарвания? Във всеки случай, не се сдържайте, когато би трябвало да изненадате колегата си във вечерта на новолунието. Ако нещата се объркат, пробвайте се да разпалите още веднъж пламъка. Ако сте необвързани, новолунието е идеалното време да започнете да ходите по срещи или да започнете нова връзка.

 секс iStock

2. Първата четвърт предизвиква половата връзка с колегата ви

Ако имате проблеми във връзката си, макар напъните, които сте положили по време на новолунието, това е моментът да изясните нещата сред вас. Това изясняване разрешава на вас двамата да се отворите повече от всеки път. Попитайте колегата си какво го прави благополучен и какво не, след което се адаптирайте към неговите потребности. Ако всичко върви добре сред вас, тогава помислете за изложение на половите си стремежи, а за какво не и на супертайните си мечти!

 секс iStock

3. Пълнолунието ви носи мощни оргазми

Сексът на пълнолуние е идеалното време да достигнете до мощен оргазъм! По време на тази фаза се чувствате по-енергични, тъй че ще имате потребност от по-малко сън, а сексът е най-хубавият метод да канализирате силата си. Всичките ви сетива се подтикват от пълнолунието, в резюме, вашите чувства се умножават по 10. Това е еднопосочно пътешестване до парадайса що се отнася до оргазмите, тъй че не забравяйте да се качите на борда!
 Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER Edna предлага Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER
Някои допускат, че пълнолунието също играе роля в хормоните. Неговото електромагнитно лъчение в действителност би повлияло на нашия хипоталамус - жлезата, която дава отговор за секрецията на хормони. Като способства за увеличение на производството на хормони и по този метод на тестостерон, който управлява половото предпочитание, Луната би имала власт върху либидото.

Тъй като общата сила е в своя пик, пълнолунието се свързва с вашите персонални размишления и оценка. Това време на годината е по-благоприятно за интроспекция и прави хората по-емоционални и напрегнати. Някои хора обаче съумяват да освободят това напрежение, като вършат обич. Забелязваме, че хората са склонни да бъдат по-импулсивни през този интервал от месеца. Поради това някои може да се усещат отворени към завършения и да бъдат изкушени от незнайното. Някои уеб сайтове за запознанства споделят, че са забелязали нарастване на регистрациите по време на пълнолуние.

 секс iStock

4. Последната четвърт ще понижи либидото ви

Често по време на тази последна фаза ще имате по-малко предпочитание за фамилиарност и ще се отдръпнете, въпреки че това ще се подобри до идващото новолуние. Освен това силата на пълнолунието евентуално ви е изморила. Ако сте необвързани, това не е моментът да търсите връзка, тъй че в случай че не сте сигурни, останете безшумно в ъгъла си, тъй като индивидът, който ви интересува, евентуално ще ви отблъсне.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР