Вече втори сезон Ани Цолова е извън ефира, а това

...
Вече втори сезон Ани Цолова е извън ефира, а това
Коментари Харесай

Позорно натирената Ани Цолова се ошишка и сбабичоса от депресия

Вече втори сезон Ани Цолова е отвън ефира, а това й се отразява. За малко повече от половин година водещата е качила цели 10 кг и това си проличава. Веднага след отстраняването й от утринния блок на Нова, бе оповестено, че Ани Цолова ще започва със личен план в ефира. Вече втори тв сезон това не се случва, а водещата е качила над 10 кг от депресията, в която е изпаднала.

Единствената й поява по време на интервалите на изолираност бе на концерт, проведен от „ Америка за България” в родния й Плевен. Публиката се шокирала от окръглената фигура на Цолова, както и от острите бръчки по лицето й.

Депресията на водещата е толкоз сериозна, че тя съвсем не излиза от вкъщи си в „ Драгалевци”. Единствено води и посреща сина си от учебно заведение и не се среща нито с другари, нито с сътрудници от Нова телевизия.

Цолова била толкоз депресирана, че даже не почерпила за рождения си ден–традиция, която до момента в никакъв случай не нарушавала. Не събрала и най-близките си другари през годините–Миролюба Бенатова, Десислава Стоянова и Дарина Сарелска.

И макар че виртуалните й другари не пропуснаха да й честитят празника, Ани не им благодарила в края на деня, както постъпваше в предходните години, макар че тогава бе ангажирана професионално.

Неотдавна журналистката повика по неотложност и майка си в София, като последната даже напуснала дългогодишното си работно място, с цел да се притече на помощ на надълбоко депресираната си дъщеря.

Дългогодишната учителка е била скъп кадър в учебно заведение в Плевен, само че след напускането на щерка си, тя уведомила управлението, че се отдръпва и от този момент живее дружно с дъщеря си и фамилията й.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР