Вече ви разкрихме как мъжете от зодиака изневеряват. Но нека

...
Вече ви разкрихме как мъжете от зодиака изневеряват. Но нека
Коментари Харесай

И жените кръшкат, но ето как го правят според зодията си

Вече ви разкрихме по какъв начин мъжете от зодиака изневеряват. Но дано си го признаем - освен те го вършат. Дамите също постоянно изпадаме в провинения. Е, в този момент ще поговорим за това какво вършат дамите от другите зодии щом са решили да изневерят, или пък към този момент са го създали.

Жената Овен , макар свойствената си непримиримост си признава, че няма да си тръгне. Няма сили да предприеме каквото и да било в отговор. Ще го одобри “мъжки”, допустимо е дори да не обърне внимание. Особено в случай че половинката носи задоволително пари у дома – ще стигне за всички. Но сходно на хамстер оттук насетне ще стартира да се запасява с кожени палта, декорации и акции за случая, когато на кораба ще се появи пробойна и тя би трябвало да го напусне.

Дамата Телец ще елементарни, само че ще запомни. Развод не ви грози, само че това още не е мотив да се успокоите. В отговор ще ви постави такива рога, каквито не сте си и помисляли. И в това мероприятие интензивно ще вземат присъединяване и приятелите, и сътрудниците, и началникът.

При дамата Близнак всичко зависи от настроението. Може да тръгне по трупове (тоест да ви натопи пред шеф, адвокатска фирма, родители, приятели), с цел да си понесете наказването, което тя счита за належащо. Като освен това гарнира недоволствата си с такива детайлности, които не сте и сънували, до момента в който сте били отвън съпружеското ложе. Но като нищо може и да ви шашне с новината, че си има другар и че няма нищо срещу да си спретнете тройка. Не се връзвайте, прекомерно допустимо е това да е проява. При всички положения у дамата Близнак живеят повече от един човек – тъй че внимавайте с кой от всичките разговаряте, когато вършиме признанието си.

При Рака гърмежът от яд може да избухне ненадейно. Но скоро тя ще реши, че не сте индивидът, който й би трябвало. Подобна дама невярност не търпи – гответе се за бракоразвод.

Лъвицата има като запаса много кавалери, тъй че няма доста да страда – разкарай се, ти също си ми омръзнал. Не на вятъра съвсем всички известни модели са родени под този знак.
Девата денонощно ще ридае. От тези сълзи на вас ще ви се приплаче и в последна сметка може и да склоните да се върнете назад, в случай че другата връзка не е Бог знае какъв брой сериозна.
Везни – тази дама постоянно си има авариен вид. Тя не може да живее сама. Ако размислите и се върнете при нея след известно време, знайте – фамилното ложе ще бъде заето.

Съпругата Скорпион е доста ревностна, защото загребва всичко при себе си. Но няма да се пробва да ви задържи – към този момент сте минал стадий. Вече не съществувате за нея. Но все пак ще си отмъсти, освен това капитално. Или ще останете гол като пушка, или към този момент няма да има смисъл да търсите компанията на дами – тъй като няма да имате тази опция.

Стрелецът ще си разреши унизителни реплики, което постоянно води до разлъка. Ако това се случи, дълго време ще остане сама.

Дамата Козирог е способна да ви ритне единствено при мисълта, че сте имал умисъл за кръшкане. Ще си тръгне от всяко тържествено мероприятие единствено в случай че забележи погледа ви върху друга. Ще ви зашлеви пестник пред всички, без да се тормози. Никога няма да ви съжали. Ако ви остави пред вратата с куфара, а вие се опитате да влезете през прозореца, то той ще бъде компактно закован. Освен това е способна на възмездие, а в тази сфера е много изобретателна (ще разгласява разгласи по ваш адрес, ще ви пъхне в лудницата, ще ви разори -трудно е да се изброи, само че си напрегнете фантазията).

Водолеят ще затаи кръвна засегнатост. Ще плете интриги, ще написа проекти, ще обмисля тактики. Ще подаде молба за бракоразвод, когато цялото имущество е на нейно име.

Рибата ще отплува и даже ще ви пожелае благополучие. И шанс с другата. Няма да се бори за любовта си. Даже няма да заплаче. Мъжко момиче е.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР