Вече трета седмица продължават боевете между защитниците на Украйна и

...
Вече трета седмица продължават боевете между защитниците на Украйна и
Коментари Харесай

Руските орки удариха за пръв път Лвов, украинските сили освободиха град Скадовск

Вече трета седмица не престават боевете сред бранителите на Украйна и руско-нацистките войски. Вражеските орки са стопирани на практика по всичк инаправления и единственото, което вършат е да прегрупират останалите си след тежките загуби сили.

Утрото на 13 март стартира с първи бомбардировки на Лвов и Лвовска област. Град Лвов в Западна Украйна е бил разтресен от няколко детонации през днешния ден, заяви локална медия, представена от ДПА.
Градът, който се намира на към 70 км от границата с Полша, е бил изумен от няколко ракети.

" Множество детонации са чути във Лвов и Херсон и има известия, че Лвов е подложен на съветско ракетно нахлуване ", заяви украинският новинарски портал " Киив индипендънт ". Според кореспондент на ДПА в полския град Пшемисъл детонациите са били чути и в Полша.

Преди час е съветските Военновъздушни сили са атакували евакуационен трен " Краматорск-Лвов ". Един човек е загиал, един е ранен. Данните заяви губернаторът на Донецка област Павел Кириленко.

Телеграм каналите разгласяват първи фотоси от разрушенията след съветския удар по полигона в Явора (Лвовска област).

 Първи фотоси от разрушенията след съветския удар по полигона в Явора (Лвовска област) Първи фотоси от разрушенията след съветския удар по полигона в Явора (Лвовска област) Източник: Telegram
Снощи е освободен град Скадовск в Херсонска област и напълно е под контрола на украинските управляващи, а съветските окупатори са премахнати или изринати от града.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР