Шведската полиция е задържала няколко души и отцепила голям район

...
Шведската полиция е задържала няколко души и отцепила голям район
Коментари Харесай

Има задържани в Швеция след изстрели край посолството на Израел

Шведската полиция е задържала няколко души и отделила огромен регион в Стокхолм, откакто патрул е чул хипотетични изстрели, съобщи Ройтерс.

" Полицейски патрул в Страндваген в Стокхолм е чул гърмежи  и заподозрял, че е имало пукотевица ", показват от полицията на уеб страницата си и допълват, че засегнатият регион се намира сред столичния мост Дюргарден, Нобеловия парк и църквата " Оскар ". В този регион се намира и посолството на Израел.

Няколко души са били арестувани и е почнало следствие по съмнение за тежко закононарушение с оръжие, прибавиха от полицията.

 Вариант 15 се падна на матурата по български език 2 мин. Вариант 15 се падна на матурата по български език  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта, с която се е движил служебният автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта, с която се е движил служебният автомобил  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото  В мощ влиза новата възбрана за експорт на инсулините и антибиотиците 1 мин. В мощ влиза новата възбрана за експорт на инсулините и антибиотиците  Вариант 15 се падна на матурата по български език 2 мин. Вариант 15 се падна на матурата по български език  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта, с която се е движил служебният автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта, с която се е движил служебният автомобил  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото  В мощ влиза новата възбрана за експорт на инсулините и антибиотиците 1 мин. В мощ влиза новата възбрана за експорт на инсулините и антибиотиците

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР