Вече трета година колегите от БСП и г-жа Нинова не

...
Вече трета година колегите от БСП и г-жа Нинова не
Коментари Харесай

ГЕРБ: БСП не знаят какво е вот на недоверие

Вече трета година сътрудниците от Българска социалистическа партия и госпожа Нинова не се научиха какво е избор на съмнение и какъв е смисълът на този акт. Това не е пиар инструмент, който да играе ролята на „ всяко знамение за три дни “. Това е нещо много по-сериозно “, сподели на брифинг националният представител от ГЕРБ Toма Биков.

Според него единствената мярка, която Българска социалистическа партия предлага за справяне с водната рецесия в Перник, е рухване на държавното управление. „ В този смисъл и вотът на съмнение е едно безконтролно държание, на което ние като ръководещо болшинство ще реагираме и отхвърлим “, добави той.

Депутатът предложи на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова да се вгледа в дейностите на кмета на Перник, който съгласно него доста ясно демонстрира по какъв начин се работи в такава обстановка, когато отговорността за решаването на рецесията се носи персонално от теб. „ Това е по този начин, тъй като тези, които работят на място виждат каква е обстановката, а тези на „ Позитано “ считат, че тя може да се реши с няколко конференции “, сподели Биков.

Той означи, че на брифинга на левицата е участвал и националният представител Явор Божанков, който приказва против боклука, а фамилният му бизнес е обвързван със скрап действия. „ Малко ми е нагъл този ход “, добави той.

Народният представител от ГЕРБ и ръководител на комисията по околна среда и води в Народното събрание Ивелина Василева дефинира държанието на Българска социалистическа партия като недържавническо. „ Нагнетяването на боязън и нервност не е почтено държание на една политическа мощ “, сподели тя и добави, че опозицията не е внесла нито едно законодателно предложение в секторите - води, въздух и боклуци. „ През последните три години те подкрепяха нашите оферти към секторите. Само за последната година ние внесохме три оферти за възстановяване на положението на атмосферния въздух “, напомни тя.

Българска социалистическа партия желае Борисов да поеме отговорност и да признае пропуща във водния бранш

„ Българска социалистическа партия хвърлят обвинявания против нас, те самите в своята „ Визия за България “ оферират да бъде обезпечено финансиране за съоръжения, които изгарят боклуци “, съобщи Василева.

Според нея държавното управление е подхванало светкавични дейности за справяне с водната рецесия в Перник. „ Очакваме да започва водният цикъл – план, за който бяха обезпечени 105 млн. лева контракт сред Министерство на околната среда и водите и ВиК август месец предходната година “, посочи тя.

Ивелина Василева разясни, че страната следи язовирите в страната. По думите й положението на ВиК мрежата не е положително, за това е нужно да се работи целеустремено.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР