Вече сте се сдобили с нов апартамент и нямате търпение

...
Вече сте се сдобили с нов апартамент и нямате търпение
Коментари Харесай

Кога ще почустваш новото жилище като истински дом?

Вече сте се сдобили с нов апартамент и нямате самообладание да се нанесете в него и да го почувствате като собствен дом.

Прекалените упования от време на време могат да ви разочароват. Истината е, че незабавно не го чувствате като свое, а по-скоро като нещо, което да извършите свое. В идващите редове ще посочим по какъв начин и по кое време стартирате да усещате жилището си като собствен.

Декорирайте по собствен метод
5 хрумвания за украса на дома, които ще го създадат по-уютен
Домът се построява с години. В началото е концепцията за по-добро бъдеще, а по-късно се работи в посока нейното развиване и разрастване до...

Вече не сте чартърен и можете да декорирате всичко по собствен метод. Подредете мебелите, сменете цвета на стените, направете го по този начин, както ви харесва. Вие не сте посетители в този дом, а негови притежатели и като такива имате право да го декорирате по този начин, че да се чувствате в действителност вкъщи.

Домът е на всички

Това значи, че всеки един от нас има потребност от своето пространство. Оставете децата да осъществят своите хрумвания със стаите си, а пък вие се заемете със спалнята. Така всеки ще си направи своето кътче по своя самостоятелен метод и ще проличава неговият отпечатък. Хубаво е обаче да има едно координиране за стаите, тъй че да се подсигури съразмерен аспект на дома.

Последни линии

Вече сте взели всичко, единствено остава да го подредите. Именно това е чарът да имате своите неща и да си подредите, както желаете. Накрая идва удоволствието от това да вършиме ежедневните си каузи в новия си апартамент.
Направете терасата уютно място за отмора
Особено лятно време, когато слънцето се скрие и температурите към този момент не са чак толкоз високи, доста ни се желае да излезем на терасата с...

Сред тях са да сготвите първото ядене, да пуснете пералня, да почистите, да поканите посетители, да спите в новото си легло. Когато започнете да се чувствате удобно в новото жилище, тогава то става вашият нов дом.

Измислете си правила

Хубаво е да имате правила. Така децата усещат, че имат своите отговорности към дома, само че и схващат, че с цел да има уют, би трябвало всички да вземат участие в него. Например едни могат да чистят, други - да подреждат, трети - да оказват помощ. Просто създайте седмичен график и го спазвайте.

С тези простички и на пръв взор нормални неща, ще можете да извършите жилището си същински дом и да се радвате на безчет щастливи мигове. Чудесен метод да прекарате времето си със фамилията, както и да включите всички в ежедневните каузи.

Така всеки ще се усеща част от вкъщи и ще има персонална отговорност към него. Разбира се, като всяко нещо това ще е мястото, където ще имате и своите сложни моменти, само че точно това ви прави семейство. Когато се връщате у дома, ще усещате силата му, а точно това ще го направи вашето място и дом, където можете да бъдете себе си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР