Вече спокойно можем да кажем, че истерията около коронавируса обхвана

...
Вече спокойно можем да кажем, че истерията около коронавируса обхвана
Коментари Харесай

Пречи ли мъжката брада на превенцията от коронавирус

Вече умерено можем да кажем, че нервността към ковид обхвана целия свят и несъмнено, не подмина и България. Въпреки че у нас към момента няма регистрирани случаи на инфектирани с вируса, от ден на ден хора в градския превоз употребяват маски.
 Коронавирусът, имунизациите и има ли вяра за ограничението на болестта
Кога да чакаме ваксина против ковид

Има вяра, въпреки и дребна

По принцип маските не подсигуряват на 100%, че сме предпазени от всевъзможни вируси, които щъкат в метрото да вземем за пример, само че са си част от превантивните ограничения.

И макар че в Съединени американски щати също към момента няма регистрирани случаи, там се приготвят теоретично. Според Metro, е въпрос на време ковид да доближи и до такава степен, ето за какво са изровили публикация на Центрове за надзор и профилактика на болесттите (CDC) от 2017 година, която да послужи на мъжката част от популацията, само че в действителност е потребна освен за американците.

Според нея, окосмяването по лицето играе значима роля в това дали маската въобще може да свърши някаква работа. Причината е, че съществуването на брада може да попречи на маската да пасне както би трябвало на лицето. Ако това не се случи, то от нея огромна изгода няма.
 Снимка 469172

Както може да се види на графиката нагоре, оптималният вид е мъжете да са безпрепятствено избръснати, тъй като тогава нищо не пречи на маската и тя приляга оптимално.
 Коронавирусът, маските, миенето на ръцете и по какъв начин да се предпазваме от болестта
Как да се предпазим от ковид

Основни правила, които всеки би трябвало да извършва

Разбира се, има и някои други разновидности, които също не пречат на маските, само че те несъмнено не са чак толкоз доста. Изводът е, че или би трябвало да се разделим изцяло с брадата си, или в този момент е моментът да пуснем мустачки като на Зоро.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР