Вече сме в средата на месец октомври и есента ни

...
Вече сме в средата на месец октомври и есента ни
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 15 – 21 октомври 2018

Вече сме в средата на месец октомври и есента ни радва с топли дни, красиви пейзажи и палитра от нежни цветове. Какво ли ни чака през новата октомврийска седмица съгласно зодиакалната прогноза на астролог Петя Георгиева, ще разберете в редовете надолу.

Овен

Част от напъните ви ще се окажат напразни. Не всичко ще се получава както си го представяте, само че това не трябва да е мотив за нервност, нито за обезсърчение. Установите ли, че някоя самодейност „ тъпче на едно място “, макар мощното ви предпочитание да свършите работа, приемете го като предизвестие, че би трябвало да намалите темпото и да изчакате по-подходящ миг.

Родителите ви може да изразят неодобрение по отношение на обичания човек. Изслушайте ги умерено, без да противоречите и без да си разваляте връзките с тях. В известна степен ще се окажат прави.

Телец

Обстоятелствата ще са удобни за пускане на действия, свързани с по-голям риск. Нещо, което не се е осъществило преди време ще може да се направи в този момент. Не се опасявайте от остарели неточности, значимото е да не ги повтаряте. Мислете в вероятност и си подготвяйте авансово разнообразни разновидности за деяние. Няма да разполагате с задоволително време, подреждайте графика си оптимално.

Поради прекомерната ви претовареност персоналните връзки може да са леко напрегнати. Няма да се стигне до съществени различия, в случай че не вършиме нещата напук.

Близнаци

Не започвайте нищо ново, в случай че имате изостанали и незавършени действия. Идеи не ви липсват, само че ресурсите ви са малко или несигурни. Правете единствено нещата, за които сте безусловно уверени, че зависят единствено от вас, че ще се справите и че няма да претърпите материални загуби. Някои решения ще са комплицирани и свързани с избор сред два съвсем идентични разновидността. Ще ви би трябвало спомагателна и настояща информация, с цел да преодолеете подозренията си.

Човек от предишното ще подсети за себе си. Ако връзката ви е била интимна е по-добре да гледате напред, а не обратно.

Рак

Част от дилемите ще са комплицирани, само че сте в положение да се справите, тъй като няма да имате справедливи усложнения. Действайте интензивно и актуализирайте информацията си непрестанно. Физическата отмалялост ще е по-осезателна от умствената. Сътрудниците ви ще са извънредно дружелюбни и ще вземат участие в общата работа абсолютно. Можете да разчитате на тях.

Ще се наложи да отделите време за родителите си. Някой от тях ще се нуждае от помощта ви, освен това неведнъж. Ще сте доста по-ефективни, в случай че не се паникьосвате и не драматизирате нормалните битови несгоди.

Лъв

Най-силният ви коз през тази седмица е контролът върху страстите. Нееднократно ще попадате в много комплицирани обстановки, към които би трябвало да подхождате прагматично, аналитично и разумно. Залагайте на опита си, а не на външни внушения, които единствено ще ви навредят. Ползвайте разнообразни източници, проверявайте в детайли и сравнявайте информацията, която ще ползвате.

Обмисляйте задълбочено решенията, свързани с персоналния ви живот. Някой може да се опита да ви заблуди и надлежно да ви навреди. Положителните прекарвания ще са свързани с приятелско празненство или фамилно празненство.

Дева

Поредица събития или странни на пръв взор съвпадения ще ви насочат към мисълта, че се постанова да реализирате някои промени в ежедневния обичай или динамичния стандарт. Неоспорим факт, който по никакъв метод не ви принуждава да бързате. Обмисляйте ходовете си по този начин, че да не сте уязвими. Вероятно ще се наложи да прекратите някои персонални връзки или съществуващи контракти.

Проявете увереност. Съвсем скоро ще се убедите в основателността на дейностите си и ще се почувствате като човек, който се е освободил от голяма тежест.

Везни

Усещането ви за естетика през тази седмица ще бъде нарушавано много постоянно. Отношенията сред хората от нормалното ви обграждане ще са много странни и ще останете с усещането, че всеки настойчиво „ дърпа чергата към себе си “. Почти инстинктивно ще се заемете с сложната задача да изгладите споровете, само че в полза на истината, е по-добре да не го вършиме.

Изслушвайте причините на събеседниците си и им подсказвайте компромисни решения, без да се намесвате директно. По-разумните от тях ще оценят напъните и ще се възползват от предложенията ви. Мисълта, че сте потребни ще възвърне душевното ви равновесие.

Скорпион

Отстоявайте правилата си. Събитията на моменти ще са спорни, само че в множеството случаи вие ще сте абсолютно прави. Не позволявайте да ви манипулират, изключително при споразумяване на финансови и имуществени въпроси. Чувството ви за правдивост на моменти ще бъде наранено, само че във ваша изгода е да деянията самообладание и да реагирате умерено. Който ви е основал неприятности, скоро ще ви се извини.

В персонален проект прекарванията ще са приятни и забавни. Човек, който ви е доста непосредствен ще има потребност от намесата ви под формата на отбрана или окуражаване. И в двата случая резултатът ще е позитивен.

Стрелец

Запазете възприятието си за действителност и не идеализирайте нито хора, нито събития. Не вярвайте на устни обещания. Оформяйте ангажиментите си единствено в писмен тип, с цел да не се постанова да прибягвате до рискови дейности. Намалете самодейността на работното място. Прекаленото ви усърдие ще провокира нервност и е допустимо да загубите повече, в сравнение с да спечелите.

Не подценявайте несъгласията от персонален темперамент, колкото и незначителни да ви наподобяват. Обръщайте внимание на претенциите, изказани от обичания човек. Безразличието ви ще навреди съществено на връзките.

Козирог

Предстоящият интервал ще е обвързван с струпване, освен това в няколко насоки. На работното място ще се натрупа работа, изоставена от някой различен, с която ще се наложи да се справите. Във опциите ви е и няма да ви затрудни. Едновременно с това ще би трябвало да унищожавате заплащания, които също се натрупат от много време. За благополучие, ще получите спомагателни доходи напълно в точния момент.

В персонален проект ще би трябвало скоростно да преодолеете насъбраните несъгласия, с цел да разпределите вярно силите си сред няколко нетърпящи отсрочване битови задания. Само не натрупвайте негативни страсти, тъй като ще навредите на здравето си.

Водолей

Интересните събития ще са свързани най-вече с професионалната ви реализация или с бизнеса. Непрекъснато ще получавате или ще попадате на всякакви атрактивни предложения, свързани с смяна на работата или разширение на позициите. Не се увличайте и не се размечтавайте. Проверете актуалността и сигурността на източниците, поинтересувайте се от мнението за тях в мрежата. По-добре след време да съжалявате, че сте изпуснали някаква хипотетична опция, в сравнение с да съжалявате, че „ сте оставили питомното, с цел да гоните дивото “.

Контактите ви ще са интензивни и което е по-странно, роднините ще ви търсят по-често от приятелите. Реагирайте в границите на положителния звук, само че си имайте едно мислено, че ползата им може да се окаже прекомерно пресметлив.

Риби

Деловите контакти ще са интензивни и на моменти ще ви е мъчно да се ориентирате в ситуацията. Не поемайте дълготрайни задължения, в случай че засягат работата и на други хора. Желателно е първо да ги обсъдите, с цел да нямате в следствие проблеми с сътрудниците. Отчитайте въздействието на всички променливи фактори и най-много на финансовите, в случай че става дума за интернационалните контракти.

Личните връзки ще са спокойни, в случай че не давате мотиви за ревнивост. Съчетавайте своите ползи и желания с тези на обичания човек. Усилията ви ще са минимални, само че резултатът ще си заслужава.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР