Вече сме в четвъртия месец от годината и въпреки че

...
Вече сме в четвъртия месец от годината и въпреки че
Коментари Харесай

`Аз съм телевизионен сценарист и това са 10-те най-добри нови филма и предавания, които да гледате през април`

Вече сме в четвъртия месец от годината и макар че времето се усъвършенства, не е напълно градинско време. За благополучие сега има някои рисково положителни сериали, които са в разгара си, с цел да ви занимават и да ви оказват помощ.

Все още има време да гледате блокбъстъри като Disney+ самурайския епос Shōgun и новия екшън на основателя на Happy Valley Сали Уейнрайт -приключение, Renegade Nell. Но в случай че това не е задоволително, с цел да погъделичкате вашите телевизионни усети, има още доста топ заглавия на път през април, водени от някои огромни холивудски имена.

Цялото това разбиващо наличие идва от Netflix, Disney+, Apple TV+, Prime Video на Amazon и Sky, всички от които се оферират със спестяващи пари покупко-продажби. Disney+ в този момент коства единствено £4,99 на месец, до момента в който Prime Video е налично за експериментиране гратис с помощта на 30-дневния безвъзмезден експериментален интервал на Amazon.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: „ Скритият “ код за отстъпка ще ви обезпечи най-евтиния LG 4K Цената за телевизия – ето по какъв начин да го направ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР