Вече сме свикнали да виждаме децата на богатите със снимки

...
Вече сме свикнали да виждаме децата на богатите със снимки
Коментари Харесай

Новата простащина: Вижте какво забавление измислиха богатите лекенца

Вече сме привикнали да виждаме децата на богатите със фотоси в Инстаграм на яхти, частни джетове, скъпи облекла и часовници, шампанско и други Вероятно това към този момент им е омръзнало, по тази причина взеха решение да се забавляват посредством предизвикателство, наречено " падащи звезди " (# fallingstars2018), съобщи Блиц.

``
реклама

  Идеята е идната - те са фотографирани по този начин, че да наподобяват все едно са паднали на земята, а оттова и името на самото предизвикателство. Разбира се, те не падат къде да е, а от скъпи коли, по време на шопинг, от яхта или от частния си аероплан.



Тези, които се причисляват към предизвикването, разгласяват фотосите си в Инстаграм с маркерите # fallstars2018 и #fallingstars, предлагат приятелите си, които би трябвало да създадат същото и поканват своите почитатели да разгласяват фотографията си на подправено рухване.



Въпреки че не е изцяло ясно, какво му е занимателното в това предизвикването, едно нещо е позитивно - за разлика от множеството други провокации в обществените мрежи, това не е рисково и никой не трябва засегнат.





Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР