Вече ще питам колко хора са на купона, ако пак

...
Вече ще питам колко хора са на купона, ако пак
Коментари Харесай

Милко след глобата: Вече ще пея само в хола

Вече ще запитвам какъв брой хора са на купона, в случай че отново ме поканят на посетители.  Ще отида единствено, в случай че празненството е в хола, а не в заведение. Това съобщи артистът Милко Калайджиев във връзка присъединяване си в разтурената от полицията нощна забава в пловдивския ресторант " Рибарника " за рождения ден на притежателя Димитър Тодоринов.

" Бяхме поканени цялото семейство, ние сме остарели другари с Митко. Не чаках да има толкоз хора. Очаквах 10-15 души, само че бяха доста повече, въпреки и пръснати на голямо пространство.  Имаше и личен състав, въпреки всичко кухнята работеше ", описа Милко пред Би Ти Ви, включвайки се от вкъщи си в Свиленград,

Той беше безапелационен, че не е взел хонорар, а хванал микрофона единствено с цел да поздрави своя другар рожденик. Даже не изпял свои шлагери, а непознати части.

Певецът дошъл към 19,30 часа, а един час по-късно вътре нахлула полицията. " Бях изпял 3-4 песни и се канех да си потеглям, когато пристигнаха. Тогава седях на масата, а не пеех ", изясни още любимецът на чалга почитателите. 

Той е уверен, че един от гостите преднамерено е снимал по какъв начин пее и е направил лайв от купона, привличайки вниманието на полицията. " Не го знам този човек, само че съм сигурен, че преднамерено го е направил ", уверен е Калайджиев.

Той се оплака, че трябвало да чака 3 часа, до момента в който служителите на реда оформят документите и напишат актовете.

" Моят акт е за неспазване на отдалеченост, не знам за какъв брой лв.. Казаха ми до 300 лв. ", сподели още артистът. 

Той изясни, че поради пандемията няма участия, а заведението му в Свиленград е затворено от 27 ноември. И призна, че е обезверен за имунизациите против ковид. " Не съм го решил. Много са нови тези ваксини, не знам кои са по-надеждни ", изясни видният мустаклия, който в този момент е оформил и катинарче, написа Марица. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР