“Вече се спекулира с темата здраве, с избора на ръководството

...
“Вече се спекулира с темата здраве, с избора на ръководството
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Кои са лидерите в ПП и кой е министър-председателят

“Вече се спекулира с тематиката здраве, с избора на управлението на НЗОК, в този момент стартира търгуване с сдруженията ”. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, съобщи БГНЕС.

ГЕРБ направи изключително изказване, откакто не влязоха на съвещанието на бюджетна комисия. Преди това пък стана ясно, че изпълнителният шеф на болница „ Пирогов “ доктор Валентин Димитров е освободен от поста си. За шеф ще бъде назначен доктор Константин Димов, лицево-челюстен хирург от УМБАЛ „ Св. Анна " в София.

“Имахме спогодба с Денков да не се пипа шефът на " Пирогов ", в случай че няма отчети, които да демонстрират тъкмо противоположното. Виждаме, че министър председателят явно не взима решенията, очевидно някой различен, евентуално министърът на опазването на здравето. Имаше ясна сделка, че не ни трябват повече земетресения, а че е значимо да работим за държавен бюджет и комисия ”, изясни още Атанасова и продължи: “Нашата парламентарна група ще взе участие само в съвещанията, които засягат измененията в Конституцията, няма да подкрепим нито един законопроект на Министерски съвет, до момента в който няма действителен механизъм, по който се взимат решенията ”, добави тя.

Очакваме те да преразгледат безусловно всички дейности и да ги синхронизират с нас, сподели още Атанасова. Запитана дали работят дружно с Движение за права и свободи, които също не влязоха на съвещанието на бюджетната комисия, ръководителят на ПГ на ГЕРБ отклони въпроса към представителите на придвижването.

Очевидно сега акад. Денков няма статут на министър-председател и здравният министър взема решения без да ги е съгласувал с него, съобщи още Десислава Атанасова.

По думите ѝ, " цялата тази неприемлива корист с доверие все в миналото ще се изчерпа ". " Кои са водачите в Политическа партия и кой е министър-председателят ", попита Десислава Атанасова.

" Нашите нерви са здрави. Конституцията ще бъде подкрепена от ПГ на ГЕРБ. Надявам се, че никой от останалите ПГ ще си откри причина да не участва в зала ", сподели още Атанасова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР