Вече се продават билети за изданието догодинаПървото издание на HILLS

...
Вече се продават билети за изданието догодинаПървото издание на HILLS
Коментари Харесай

Hills of Rock – Sofia Edition 2022 с летящ старт от Парка на летище София

Вече се продават билети за изданието следващата година
Първото издание на HILLS OF ROCK – Sofia Edition се означи на фестивалната карта на България с летящ старти съвършената композиция от ужасно време, отлична организация, топ локация и цялостен лайнъп с актьори от разнообразните рок поджанрове.

След двугодишна паузанай-мащабният български рок фестивал се завърна с цялостна мощ и не едно, а – две издания за 2022. Рок и метъл за съвсем всеки меломански усет и забележителна стратегия на актьори от електронния род два дни огласяха амбициозната нова фестивална локация у нас - Парка на летище София. Приятна и разнообразна селекция от храни, напитки, мърчандайз и допълващи фестивални интензивности бяха разполагаем на хилядите усмихнати почитатели, които избраха да станат част от първото издание на фестивала.

В един уикенд публиката видя паметните SISTERS OF MERCY и PLACEBO, балканските празненство ска машини DUBIOZAKOLEKTIV, BAZZOOKAS, KOZA MOSTRA, обичаната българска тайфа ОDD CREW, джипси-пънк бандата KULTUR SHOCK, шведитe SOLENCE, метъл кор урагана ILL NIÑO игрупата с повече от 3 милиарда слушания в мрежата и милиони почитатели у нас и по целия свят - FIVE FINGER DEATH PUNCH на сцената от HILLS OF ROCK – Sofia Edition. Приятна селекция от храни, напитки, мърчандайз и допълващи фестивални интензивности бяха разполагаем на хилядите, които избраха да станат част от първото издание на събитието.

По стандартите на всеки уважаващ себе си фестивал, Fest Team към този момент пусна промобилетите „ на мрачно “ на за идващото издание на HILLS OF ROCK - SOFIA EDITION през 2023. Припомняме, че все още точни дати, актьори или местонахождение в София за идващото издание НЕ СА ИЗВЕСТНИ. Но при оповестяването на тези елементи, потребителите разполага с 30 дни да върнат билета си, при положение, че желаят тъкмо това. Промобилети се продават и на разсрочено заплащане с 0% оскъпяване.

Снимки от формалните фотографи на Fest Team Орлин Николов и Илиян Ружинза HILLS OF ROCK, може да намерите.

Припомняме, четова е самоначалотона фестивалното рок лято, а кулминационната точка на.

Актуални вести и анонси от уредниците:, и, обществените мрежи и във Фейсбук.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР