Вече са ясни участниците на 1/4-финалите от европейското първенство по

...
Вече са ясни участниците на 1/4-финалите от европейското първенство по
Коментари Харесай

Ясни са четвъртфиналите на Европейското по бейзбол в Германия

Вече са ясни участниците на 1/4-финалите от европейското състезание по бейзбол в Германия. Това са отборите от Стария континент, които остават с вяра за присъединяване на олимпийските игри в Токио следващата година. Първите 5 тима в крайното класиране на шампионата в Бон и Золинген ще се класират за квалификацията в зона " Европа-Африка ", в която ще се включи и Южна Африка. Само спечелилият от нея ще играе в Токио.
 Министър Кралев се срещна с президента на Световната конфедерация по бейзбол и софтбол Рикардо Фракари
Министър Кралев се срещна с президента на Световната конфедерация по бейзбол и софтбол Рикардо Фракари

" За нас е доста значимо всеки един спорт да бъде практикуван от колкото се може повече деца и младежи "

След изиграването на мачовете от груповата фаза на Евро спечелили в двата потока станаха двата колоса на европейския бейзбол - Холандия (4-1) в група " А " и Италия (5-0) в група " Б ". Вторите позиции заеха надлежно Израел (4-1) и Испания (4-1), трети се подредиха Чехия (3-2) и Франция (3-2), а като четвърти не престават домакинът Германия (2-3) и Белгия (2-3).

Така се оформиха четвъртфиналните двойки: Холандия - Белгия, Испания - Чехия, Италия - Германия и Израел - Франция. Срещите ще се играят на следващия ден, 13 септември.

Днес стартират мачовете за разпределение на местата от 9-о до 12-о, като първите срещи са Австрия (1-4) - Англия (2-3) и Хърватия (0-5) - Швеция (0-5). Последните два тима в крайното класиране ще изпаднат в Дивизия " B ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР