Вече са ясни финалистите в шоуто Като две капки вода“.

...
Вече са ясни финалистите в шоуто Като две капки вода“.
Коментари Харесай

Звездите в „Като две капки вода“ се раздадоха като за предпоследно (СНИМКИ/ВИДЕО)

Вече са ясни финалистите в шоуто „ Като две капки вода “. За първото място ще се състезават Михаела Маринова, Люси Дяковска, ДесиСлава и Миро.

В последния концерт звездите сами избраха песните, с които да завоюват сърцата на публиката. Михаела Маринова избра Селин Дион, с песента от саундтрака на „ Титаник “ - My Heart Will Go On.

Люси ще влезе в облика на Маргарита Хранова с песента " Устрем ", а ДесиСлава националната ария " Притури се планината ". Миро пък ще заложи на Славка Калчева и " Бяла роза ".

А дванайстият лайв на „ Като две капки вода “ още веднъж ни донесе доста страсти, смях и разнообразна музика.

Башар Рахал пя за първи път на сцена със сестра си – Карла и то навръх рождения ден на майка им. Те зарадваха почитателите с дуета на Карла и Руши Видинлиев „ Лъжи ме “.

Михаела Маринова пък се влезе в облика на обичаната Уитни Хюстън. Тя посвети осъществяването си на всички хора, които имат вяра в фантазиите си.

Коцето Калки донесе същински заряд с облика на Bon Jovi. Силна прегръдка от Фънки пък изненада ДесиСлава, след преобразяването ѝ в Ищар.

Миро изправи публиката на крайници с ария Слави Трифонов, а Ваня Джаферович беше заобиколен от красиви дами в един от музикалните сюжети на рапъра Криско. София Джамджиева пък беше рок дива с Meat Loaf.

Големият край на „ Като две капки вода “ е на 29 май от 20:00 ч. в ефира на NOVA.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР