Вече повече от година шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова

...
Вече повече от година шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова
Коментари Харесай

Ваня Стамболова с разтърсващо признание във Фермата

Вече повече от година шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова е на крилете на любовта и наподобява е подготвена да направи идната крачка във взаимоотношенията с половинката си Веско. Поредният женски диалог във „ Фермата “ предизвика спортистката да признае, че е подготвена да стане майка.

„ Вече доста желая да имам дете. Досега не се случи, тъй като не си бях намерила индивида. Веско ми е казвал преди време, че желае деца, само че аз мълчах по тематиката. От от дълго време обаче съм размислила и това е нещото в живота ми, което към момента не съм съумяла да осъществявам “, съобщи Ваня. Лесовъдката Милена и емигрантката Роси споделиха, че децата са най-хубавото нещо, което може да се случи на една жена и че Стамболова напълно скоро също ще изпита тази наслада.

Припомняме, че единствено преди няколко седмици лекоатлетката направи едно извънредно прочувствено любовно пояснение към половинката си Веско в един от видеодневниците си. Тогава тя призна, че той е индивидът, с който желае да остарее и с който мечтае да сътвори същинско семейство. Освен че му предложи брак, Ваня даде да се разбере, че децата също влизат в проектите й за общото им бъдеще.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР