Вече няколко пъти ви разказваме за различни инциденти с автомобили

...
Вече няколко пъти ви разказваме за различни инциденти с автомобили
Коментари Харесай

Пиян шофьор заспа в Tesla с включен автопилот

Вече няколко пъти ви описваме за разнообразни произшествия с коли на Tesla с включен автопилот и задремал или изчезнал на шофьорското място лидер, като по-голямата част от тях се случват в Съединени американски щати. Този път случаят се е случил в Норвегия, а за него споделя локалната полиция, дружно със очевидец на случката.

Както може да видите и във видеото, белият Model S се движи с към 100 км/ч в лявата лента на пътното платно, а съгласно очевидеца, това се е случило в продължение на към 10 км. Водачът на снимащия автомобил няколко пъти се опитал да разсъни водача на Tesla-та, посредством сигнал с клаксон, само че това по този начин и не помогнало.



В последна сметка, автомобилът влиза в тунел, където автопилота постепенно понижа и отбива в дясната част на пътя, като даже това не разсънва пияния лидер. Малко по-късно на мястото се появява и полиция, която съумява да разсъни 24-годишния водач, който отхвърля да е карал автомобила. Все отново той получава няколко обвинявания, в това число за безконтролно шофиране и шофиране под въздействието на алкохол.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР