Вече над 110 000 души се подписаха под петиция на

...
Вече над 110 000 души се подписаха под петиция на
Коментари Харесай

Стотици хиляди поискаха от Белия дом да обяви Сорос за терорист

Вече над 110 000 души се подписаха под петиция на уеб страницата на Белия дом с искане милиардерът Джордж Сорос да бъде разгласен за терорист и да му бъдат конфискувани всички активи. За да бъде прегледана петицията от Белия дом, бяха нужни 100 000 души.
" Вземайки под внимание обстоятелството, че Джордж Сорос съзнателно и непрекъснато се опитваше да дестабилизира обстановката или да извърши други насилствени дейности против Съединени американски щати и техните жители, федералното държавно управление и министерството на правораздаването, би трябвало неотложно да бъде разгласен, както и членовете на неговата организация в домашни терористи и да им бъде конфискувано имуществото и активите по закона за конфискация на имуществото ", написа в текста на петицията, пусната от лице с букви E.B.
Сорос е създател и началник на хедж фонд Soros Fund Management и е един от най-богатите хора в света. По данни на списание Forbes, положението му се пресмята на към 25 милиарда $. Миналото лято той е дал 6 млн. $ за предизборната акция на Хилари Клинтън. През 2008 година той поддържа финансово президентските упоритости на Барак Обама, който към момента е сенатор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР