Вече много станаха сигналите срещу автомобилите на Хепи. Шофьорите им,

...
Вече много станаха сигналите срещу автомобилите на Хепи. Шофьорите им,
Коментари Харесай

Ресторанти „Хепи” тормозят цялата страна! Доставчиците им са най-големите простаци, за които закон и ред няма


Вече доста станаха сигналите против колите на „ Хепи ”. Шофьорите им, които доставят храна за у дома, правят безчинства на пътищата.

За тях няма правила за придвижването. Паркират безусловно по тротоари, пред частни паркинги, пред гаражи. Наглостта им е толкоз огромна, че даже след направена забележка не се реалокират.

Както е известно, веригата заведения започва преди години с парите на Красимир Премянов, който има богато политическо минало с Българска социалистическа партия. В момента обаче притежател е Орлин Попов, който очевидно нехае за метода на работа в заведенията за хранене.

Оплакванията против водачите на „ Хепи ” стават от ден на ден. Хората недоволстват най-много, че никой от чиновниците на реда и закона не им прави даже забележка, да не приказваме за фиш.

От „ Градска подвижност ” се вършат на ударени, че прекъсването отвън обозначенията за синя и зелена зона не ги касае. Катаджиите също не ги закачат. „ Паякът ” пък до момента в който пристигна, колата 100 пъти ще си е отпътувала.

Водачите на другите МПС-та са гневни на колите на „ Хепи ”. Те го намират за неприемливо нарушаване.

„ Сякаш карат органи за трансплантация, а не пици, по този начин се държат. Все те са най-важните и всички би трябвало да се съобразяваме с тях. ”, възмущава се един от очевидците на безчинствата на „ Хепи ”.

Върхът на наглостта е, когато някоя от колите им спре върху пешеходна пътека. Вечното им опрощение е, че единствено за 5 минути, до момента в който доставят храната. Това обаче не може да бъде опрощение.







Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР