Вече имате сертификат, но знаете ли как да го съхранявате

...
Вече имате сертификат, но знаете ли как да го съхранявате
Коментари Харесай

Зеленият сертификат - как да го съхранявате най-удобно


Вече имате документ, само че знаете ли по какъв начин да го съхранявате най-удобно?
Един от най-лесните способи е да го въведете в телефона си посредством мобилното приложение Cardbox - по този начин няма по какъв начин да го забравите у дома, а и бързо може да го покажете за сканиране, където е належащо. Приложението може да свалите от тук:

ПРЕДИМСТВА НА CARDBOX


Има и други мобилни приложения, с които може да запазите Коронавирус документа в телефона си, само че за разлика от тях, с Cardbox имате и други преимущества.

В приложението може да прикачите и истинския PDF файл, ако някъде се наложи да го покажете при инспекция.

Допълнително улеснение в приложението е, че можете да запазите елементарно всичките си карти за отстъпки от търговски обекти. Така няма да се постанова да носите всички пластики в портфейла си.



Друго преимущество е, че можете да вземете и нови карти за отстъпки непосредствено от приложението - за разнообразни магазини, бензиностанции, куриери, застрахователи и други.

ЛЕСНО КАЧВАНЕ, С ДВА КЛИКА ПОКАЗВАНЕ


Приложението дава опция за предпазване на Коронавирус документа, като качването става извънредно елементарно - сканираш с приложението QR кода на документа и цялата информация автоматизирано се вкарва в телефона. И на български, и на британски.

Някои хора избират да запазят документа си в телефона като PDF файл, само че това провокира редица ненужни и губещи време дейности. При поискване, би трябвало да го търсите, а откакто го отворите, се постанова да зуумвате и да напасвате кода на екрана. И това всякога.

С e комфортно - показваш QR кода на документа единствено с два клика


Приложението е изцяло гратис и можете да го свалите от Гугъл play, App Store и AppGallery. Повече от 360 000 български консуматори към този момент го употребяват.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР