Вече имаме една много добра коалиция в парламента, заяви в

...
Вече имаме една много добра коалиция в парламента, заяви в
Коментари Харесай

Нова коалиция в парламента! Борисов посочи кои партии са в нея

Вече имаме една доста добра коалиция в Народното събрание, съобщи в изявление за бТВ някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Има един факт – гласуванията в Народното събрание – този съюз се оформи още по тематиката РСМ с голямо болшинство към ГЕРБ. Решението за даване на военна помощ за Украйна – голямо болшинство в Народното събрание. Решение за втората част на ескадрилата за F-16 – устойчиво болшинство от четири партии. Решението за еврозоната, решението за 100% диверсификация на съветското гориво ", изброи Борисов и попита: " Ако Народното събрание продължи да работи по този начин, по какъв начин ще разбираем за какво го скапваме? ".
-->
" Еднакви несгоди имаме, идентични врагове ", дълбокосмислен беше Борисов по тематиката " Кирил Петков и Лена Бориславова ", като съобщи, че евентуално тях ги записали същите хора, които записвали и него. Това му даде мотив да уточни още една допустима „ коалиция “.

Лидерът на ГЕРБ дефинира като " долна клевета " изказванието за " хартиена коалиция ". Няма такава коалиция, 100% машинния избор остава, тъй като всеки ще има право на избор, безапелационен бе Бойко Борисов.

Плевнелиев издигна и откри името на Христо Иванов. Той постави Асен Василев за министър. Мони Паси е безусловно неоспорим. Не желаеха по този начин и минахме на други диалози, сподели още Борисов, във връзка контактната група, която не съумя да реализира консенсус за държавно управление. За да не се трансформира в сватбарски бюджета пък трябвало да се гласоподава единствено по контрактувани точки, а не в зала партиите да се надцакват.

Ако мен Царя ме предложения на диалога, аз нямам очи да не отида. След като Асен Василев и Христо Иванов са работили с него в този момент не отиват на срещите, сподели Борисов. Аз съм ходил на лидерски срещи от Берлин до Москва, сподели още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР